Minulý měsíc skoro stejný a teď zase , z ranní moči mám sice dostat 4/7 ale to není jistý stim moc nepočítám, vidíte tam opět rysku ? Pokud to je ryska proc je tak viditelná,? Nebo to dělá fakt jen tenhle test?
Taky nic nevidim. Tento test se tu objevuje casto s "falesnou carkou". Ale spis to bude prosvitajici ryska.
I já měla na pepinu takovouhle rysku😏
@lujhu a k cemu takhle testujes a hledas rysky...proste pockej do datumu ms a testuj...
Ja tohle nikdy nepochopim. Vzdyt tehotenstvi neni vec, kterou lze propasnout, kdyz se otestujete v den, kdy mate.
@irmamala jsko ze je nekde smutny nateseny vzruseny jestöi neni tehu chapu...ale proste cekam na ms 😀 ...maximalne den predem 🤪
@veronicka89 ale jooo, dobre, ze si nekdo udela ze zvedavosti test driv, proc ne. Ale ze si to pak 20x foti pod ruznym svetlem, filtrem a zaklada kvuli tomu diskuzi, kdyz staci pockat par dnu a vyjevi se sladka pravda na 100%, to me vzdycky dojme😀
Bože, Bože, minulý měsíc negativní, teď negativní a ona bude stejně psát, že je tam viditelná ryska, achjooo děcká 😒😠😵
Přečti si jiné diskuze ohledně toho, co je to ryska 🙏 Ryska tam být klidně může, ale pokud je prázdná, čili není naplněná žádnou barvou, tak je to negativní TT 🙏
@lujhu Myslím, že existují i ovulační testy, aby člověk věděl, kdy přijde, pokud si není jistý. Těhu testy fakt nejlepší až po zpoždění, není kam spěchat.
Když to máš dostat 4. 7., proč testuješ týden dopředu? To je extrémně brzy, tam nemůže nic být, ani kdyby se těhotenství podařilo...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já tam nevidím vůbec nic