Ahoj mile damy, od soboty si delam teh.testy a jsou furt s duchem, jednou slabe, podruhe silne (uz jich mam asi 9 🙂 vsechny druhy). Na gyndu jsem objednana az pristi tyden. Dnes jsem si zkusila udelat ovulacni test a vysel mi krasne na 2 prouzky. Menstruaci jsem mela dostat 11.4., taky od te doby mam bolesti spodku a prsou, furt beham na wc jestli jsem to nedostala, strasne blby pocit.. dnes poprve rano silene pocity na zvraceni, ale nic...takze jsem nebo nejsem?
Diky
Sem s testem😊
Těhotná jsi podle kteréhokoliv z těch testů. 😊
@wafina ahoj, tehotna jsi urcite. Gratuluju. Na tech modrych Maxech uz mas pekne dalnice 🙂
@pipi_puncocha asi moc ctu :( , psali ze falesne testy vyvola i ovulace, a tu evidentne mam. Jsem z toho uplne rozhozena, tak jsem se tesila az to prijde a ted neverim :d
@sudylichozrout a opravdu tomu muzu verit? Ja to nebydrzim do pristoho tydne na potvrzeni od doktora
@wafina ovulaci určitě nemáš, jsi těhule jak vyšitá. Ty testy reagují na podobném principu, dokonce když máš několik dní po sobě pozitivní ovulační, doporučuje se udělat těhotenský. 🤰
Gratuluju 🍀
Takze jakoze sem? :D mam fazolku :D dekuji devcatka
@wafina ano, jsi tehotna 🙂
@wafina Joo, spíš teda zatím zrníčko máku než fazolku. 😀 stáhni si nějakou těhotenskou aplikaci, hlaď si bříško a relaxuj.😘 držím palce, ať je vše v pořádku.🍀
@pipi_puncocha diky. Vec druha..kdyz pujdu na rizikove, to muzu hned? Mam docela stresujici zamestnani, tak nechci zbytecne neco podcenit.
@wafina to se budeš muset domluvit u gynekologa.. Já jsem doma od 7+5, to už jsem měla u mimča i srdeční akci atd., ale mám to psáno jako klasickou neschopenku a ne jako rizikové. Ještě ani nemám těhotenskou průkazku, ta se dává později, další kontrolu mám po Velikonocích, kdy budu 10+5.
Proč myslíš že to je ovulace?za mě jasné těhotenství
@goovana už jste tento test dávala a ano je pozitivní 👍🏻
Jsi tehotna. Gratuluju. Jsi uz zblbla temi duchy kolem co 😀 malokde vidim pekne testy jako u tebe.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Vyfoť test. Nejspíš jsi.