IUI, testovat mám v pátek

berushe14
28. únor 2018

Ahoj zas otravuju. Dneska sme měli s manželem sex. Nic zvláštního ale vevnitř bylo lehké spojení. Dneska jsem měla dostat ms. Udělala jsem si po sexu test. Bily. Teď už nemá cenu čekat na pátek, za dva dny mi hcg nevyskoci natolik aby to slo vidět když mi krámy zadržuje utrogestan. Ze? Jaký na to mate názor?

beruda
28. únor 2018

@berushe14 Utrogestan sice zadržuje menstruaci, ale HCG neovlivní. Počkejte do pátku. HCG se zdvojnásobuje každý den, takže co není vidět dnes, pozítří už může.

berushe14
autor
28. únor 2018

@beruda mas pravdu naděje tam ještě bude. Já sem spis krava ze si ten test udělám až vycuram tak dva tři litry. Místo toho abych si to udělala ráno bo vždycky tak spěcham ze na to zapomenu.

berushe14
autor
28. únor 2018

@beruda četla jsem články ze utrogestan menstruaci úplně nezadrzi. Navíc jsem volala doktorce a rikala ze nezadrzi. Možná je. Zpozdi. Kdybych nebyla těhotná dneska už bych normálně krvacela a po krvi ani stopa. Už včera to mělo začít.

beruda
1. bře 2018

@berushe14 tak já znám z ivf spoustu žen, které musely vysadit, aby začaly krváce, já třeba ms dostala až týden po vysazení, prostě počkej a uvidíš

berushe14
autor
1. bře 2018

@beruda mas pravdu uvidíme. Doktorka rikala ze by měla přijít i přesto ale uvidíme. Ještě jeden den a pak uvidíme. Každopádně kdyby byl negativni a byla bych těhotná tak menstruace nepřijde nebo tak

beruda
1. bře 2018

@berushe14 Anebo si kup digitální test, ten je spolehlivý i před ms, ClearBlue Digital, je dražší, ale ukáže ti to přesně a nebudeš luštit žádný duchy

berushe14
autor
1. bře 2018

@beruda tam mám ale víš jak když 10ka neukáže ducha. 25ka bude určitě negativni

beruda
1. bře 2018

@berushe14 no, co tak vím, taky to není pravidlo. Ale já jsem světlá vyjímka, která má pozitivní testy ještě před datem menstruace. A to jak u první dcerky, tak i teď.

berushe14
autor
1. bře 2018

@beruda no, to se opravdu mas. Ale víš jak ty asi problémy s otehotnenim asi nemáš, ze?

beruda
1. bře 2018

@berushe14 Ale to víš že mám. Na první dcerku jsme čekali dva a čtvrt roku, absolvovala jsem jedno IUI a pak jsem nějakým zázrakem otěhotněla přirozeně. A na druhou jsme čekali rok a půl. Vloni na jaře jsem byla na IUI a pak na IVF. Chytla se napoprvé a teď bych měla začátkem dubna rodit. Utrogestan beru nepřetržitě od července loňského roku a teď v pátek bych měla konečně brát poslední 😀. Chyba byla na straně chlapa.

berushe14
autor
1. bře 2018

@beruda u nás je na moji straně. Takže si to beru ještě vice.

beruda
1. bře 2018

@berushe14 hlavu vzhůru, dneska už je většina zdravotních problémů řešitelná, jen to prostě chvilku trvá

denny1990
12. dub 2018

@beruda to je skvelyyy, dekuju
😀😘 Konecne nekdo, kdo se chytil na poprve a neprisel o to. Jsem po 1.ivf, po 5 letech snazeni.. Dneska 4+6 a kdyz ctu holly, mam pocit, ze je vsechno marny. Diky tobe ne
🙂🙂🙂

beruda
12. dub 2018

@denny1990 Tak gratuluju a moc držím palce. Já mám zítra termín a malá se drží maminky jak klíště 😀. Už bych chtěla porodit, těším se, až jí naložím t vom krásném počasí do kočárku a pojedeme se starší na hříště.

denny1990
12. dub 2018

@beruda moc dekuju a tobe a maly hodne zdravi a stesti.😘😍

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru