Ahoj zas otravuju. Dneska sme měli s manželem sex. Nic zvláštního ale vevnitř bylo lehké spojení. Dneska jsem měla dostat ms. Udělala jsem si po sexu test. Bily. Teď už nemá cenu čekat na pátek, za dva dny mi hcg nevyskoci natolik aby to slo vidět když mi krámy zadržuje utrogestan. Ze? Jaký na to mate názor?
@berushe14 Ale to víš že mám. Na první dcerku jsme čekali dva a čtvrt roku, absolvovala jsem jedno IUI a pak jsem nějakým zázrakem otěhotněla přirozeně. A na druhou jsme čekali rok a půl. Vloni na jaře jsem byla na IUI a pak na IVF. Chytla se napoprvé a teď bych měla začátkem dubna rodit. Utrogestan beru nepřetržitě od července loňského roku a teď v pátek bych měla konečně brát poslední 😀. Chyba byla na straně chlapa.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@berushe14 Utrogestan sice zadržuje menstruaci, ale HCG neovlivní. Počkejte do pátku. HCG se zdvojnásobuje každý den, takže co není vidět dnes, pozítří už může.