Milé dámy, chtěla bych se Vás zeptat 12/6 jsem šla ze zdravotního důvodu na interupci, ( já měla špatnou krev a miminko mělo špatnou plodovou vodu takže bych to mohla mít do porodu mrtvé ).
Přítel mel i svou hlavu a přesně po týdnu sme spolu spali krvácela sem 2 dny a špinila sem týden do toho dalšího pondělka kdy jsem s přítelem měla styk , on se do mě udělal , a teď stále čekám na MS i když brzo je možné že můžu otěhotnět znovu a za jak dlouho mám počítat s možnou MS
Děkuji
"přítel měl i svou hlavu?" Tzn vy jste nechtěla ale on ano?
Jinak viz výše, riskování to je....
Myslim, ze ta ms pride az cca po 6 tyzdnoch od zakroku. Btw to sa tyzden po interupcii nechas znova oplodnit lebo "pritel ma svou hlavu" ? Tak to ti gratulujem k vyberu pritele 🙄
@katherine177 já krvácela jen 2 dny potom už nic za ten týden už sem nekrvacela
@nikyvop Jde o to, že jste měli dodržet šestinedělí... a to nejen z důvodu zavlečení infekce do tvých cest, ale pokud bys otěhotněla takto brzy po interupci, je vyšší riziko potratu v pozdější fázi těhotenství z důvodu nedostatečně či špatně uchyceného plodového vejce, či právě zanesené infekce a podobně.. tak držím palce. Přitele nekomentuju, pokud si postavil hlavu za cenu ohrožení zdraví v průběhu tvé rekonvalescence ..
@nikyvop jste v 6 neděli to že jste jen 2 dny krvácela neznamená že můžete hned hopsat o jedno mimi jste přišla a to vaše tělo potřebuje se dát doporadku vám nevadí že skrz zánět můžete přijít o dělohu ,nemít už děti atd....jako ať si přítel hazarduje že svim zdravím jste dospělá tohle nechápu Ms od zakroku může přijít 4-6 týdnů
To, že jsi krvácela 2 dny nic nemění na tom že je to blbost. Já třeba po porodu krvácela cca 5 dní, potom asi týden nic a potom zase. Takhle se to opakovalo dvakrát....takže krvácení 2 dny nutně neznamená že už je po všem....Zbytek příspěvku je totální nezodpovědnost.
Doktor tě snad poučil jak se po interupci chovat a měl k tomu důvody, na které x let studoval, takže to že přítel i přes to nechce gumu je na kopanec do koulí a ne na sex.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nikyvop tak mít sex takto brzo po zákroku a ještě krvácet ,riskujete nejen riziko zánětu ,ale otěhotnět znovu můžete taky ...