Ahoj holky, mám otazku hlavně na ty které používají prstíkovou metodu a trochu se v tom vyznajíí 🙂..... A mouhou tak nějak říct co si o tomto myslí, jak už je v názvu mam hustý, lepkavý tahnoucí se bíli hlen u děložního čípku když si ho kontroluju mám 2 dny před MS a nikdy jsem tolik hlenu a v takove formě před MS neměla, někdy si myslím že už jsme to dokonce dostala trvá to asi týden. Do toho mě před týdnem začalo bolet bricho jako před MS jsme si říkala že je to nejaké hloupost moc brzo pak to přešlo další den nic, pak zase bolest v podbříšku jako před MS (bolest před MS mi trvá max par hodin před tím než jí opravdu dostanu), na test si ještě netroufám a po pul ročním smažení už ani nedoufám že bych na něm mohla najít // .... Tak pokud by jste s tímto hlenem před MS měli zkušenost tak prosím napište DĚKUJI 🙂
Děkuji 🙂 zkusím ale asi až zítra a uvidíme opravdu mě ten hlen až děsí :D ale nic mě nebolí nezapáchá takže zanět to určitě nebude jen je to opravdu moc většinou před MS nemám temer žádný a už vubec ne tak hustý ...🙂
A ovulace vychází klasicky v půli cyklu? Nevychází před ms, že ne? Jestli by to nebylo ono, ale to asi ne. Sama víš, kdy ji máš .
ne čípek je zavřeny tvrdý vzadu nahoře takže ovu to nebude 🙂 Ovu mám zhruba +-2 dny uprostřed 🙂
Tak je to asi jasné......nebo ne? A myslíš si to samé, co já?
já prave nevím :( už jsme uplně unavena tím vším snažíme se skoro pul roku je pravda že toto je opravdu poprvé co se citim jinak ale to neberu to se dá hezky vsugerovat jen ten hlen mi trosku rika ze by mozna i se to mohlo podařit ale nechci byt zvytečně zklamaná každopadně pokud to nevyjde tak už jde partner na spermogram a uvídí se co dále 🙂
Sugesce je potvora. To chápu. Jestli nemáš po ruce test, tak chápu, že musíš čekat do zítra až si ho opatříš. Ale jestli ho máš, tak se netýrej a zkus to. Já ti z mé zkušenosti mohu říct, že jsem testovala 6-8 dní před ms a slabá čárka už tam byla vidět. Je ale pravda, že jak komu. Chápu tě, ale já bych to nevydržela. Mě třeba žádné symptomy nepřředcházeli, takže bych to dle bolesti prsou a tak podobně vůbec nepoznala.
😀
u mňa bol takýto hustý hlen pred MS prvým náznakom toho, že je niečo inak. Tiež som ho mala obrovské množstvo. Ale tiež to nemusí nič znamenať.
Skús test, už by tam mohlo byť niečo vidieť 🙂
Držím palce.
Prstikovou metodu jsem zkusila jen jednou a cca 8 dni na to jsem zaspinila.Pak me bolelo lehce v podbrisku a mela jsem porad otravny tik v oku.A tenhle hlen jsem mela od toho zaspineni(uhnizdeni) jeste asi dalsi 3tydny.🙂 Jestlli budes testovat jeste pred ms tak to neber 100%.Ja mela v den ms skoro neviditelneho ducha na testu.🙂
Holky testovala jsme tedy nakonec a niic :( Jak jsme řekla ja uz nedoufám no že by to vyšlo proč by mělo zrovna tedka kyž to nejde pul roku :( ale uvidíme ještě udělam testik v den MS teda pokud to nedostanu noo.. a kdyz ano tak stejne musim vylečit záda a zatím se bude čekat co přítel a spermogram 🙂
Halvně u malé mi bylo neskutečne spatně už týden před ms zvracela jsme .... a tedka nic tak vážného občas jak by žaludek na vodě mám větší hlad , palení žáhy, bečím u všeho :D ale to se nedá říct že bych kvuli tomu měla byt těhu rhormony haprují i před MS 🙂 U malá jsme věděla jistě že jsme snad těhu protože mi opravdu bylo hodně zle a zvracela jsem a tedka nic .... Takže nevím no 🙂
ahoj, já jsem tuhle metodu zkusila a hned ten měsíc - po jediném sexu- jsem i mimo plodné dny otěhotněla 🙂 už si ale nepamatuju, jaký jsem měla hlen na začátku těhotenství. Ať Vám to vyjde!
Ahojky holky nějak už se v tom nevyznám podle ovu testu sem měla pozitivní 3.7. Ovulku takže přišla tak za dva dny a dnes se mě na čípku objevil hlen táhly průhledný +trošku krémový bílí. Co to znamená? Já už se v tom. Nějak ztrácím
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
No, já jsem pouze tuto metodu načítala v době, kdy jsme se začali snažit, takže praxe nic moc žádná, ale tak nějak si myslím, že bys těhu test mohla zkusit. Přijde mi, že se děložní hrdlo uzavírá (tímto extra hustým hlenem) a vajičko se uhnizduje. Třeba píšu naprostou kravinu, ale důvod by to mohl být. Tak testni 🙂