Holky, vidite taky ducha?? Modry test je tehu a zeleny ovu..... ale ovu jsem mela 15.11. , tak ovu to asi nebude.....
@monikafrystakova jasný ze ho tam vidim už jen na první pohled 🍼
Je tam🙂
@nonacek
@carrie_b
@ivisek_a_kubicek tak se muzu pomalicku zacit radovat 🙂
@monikafrystakova presne, mooc ti gratuluji a ať to dotáhnete v pohodě až do porodu 😍 moc ti to přeji 🍀🍀🍀🍀
a
...závidím , já už chci také takový tehu test😩
@nonacek moc dekuji..... mam za sebou , uz bohuzel jeden potrat , tak se budu radovat opravdu jen potichoucku...... uvidis, ze to taky prijde 🙂 nam to po potratu trvalo skoro dva roky, ale posledni 4 mesice jsme se fakt moc snazily... 🙂
@monikafrystakova jasna carka! 🙂
@monikafrystakova gratuluji gratuluji ... ,samozřejmne jen pochonku✌ Jsem také po potratu a od te doby nám to nejde.... ,tak te chapu
@nonacek ja teda pila tri mesice nosifol a delala ovu testy, tak to tomu asi pomohlo..... 🙂
@monikafrystakova fakt jo tak ja to také zkusím a to je čaj? Já to neznám...
@nonacek ne-e to jso ujen sacky, ktere vysypes do vody a vypijes.... 🙂
@monikafrystakova díky za info , mrknu na to 😉
💕💚💜❤💚💝💙💘💗💖💛💚💙💜💛 💋💋💋 ✌
@nonacek jasne, mrkni na to 🙂 ja, uz byla , tak zoufala, ze jsem zkusila vse 🙂 takze si priklanim k tomu, ze mi to asi pomohlo 🙂
Zdravim damy 🙂 mam dotaz, 20.11. jsem mela dostat MS ale ta se nedostavila, 22.11. jsem si udelala test na kterem je videt slaba carka, 24.11. jsem udelala dalsi test, carka byla opet slaba. Dnes jsem si ze zvedavosti udelala treti test a carka se mi zda jeste slabsi nez u predchozich dvou testu. Posilam foto a budu rada za kazdy komentar.
Bu, bu, bu... duch je tu... není to ale duch, nýbrž normální, pozitivní test! 😀 😎
vidím ducha 🙂))
jojo vidim 🙂
@monikafrystakova Hotové dálnice.. 🙂
@monikafrystakova Krásné, gratuluju 🙂
@monikafrystakova supeeerr gratuluji ,tak to je jasne miminko 🙂
ms už ti asi nedorztí 🙂 gratuluji.......
@renes3 v to doufam 🙂 a dekuji
Co vi na to?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Je tam krááásný duch 🙂