Zdravím všechny.
Už nějakou dobu se snažíme s přítelem o mimi. Dnes jsem si udělala TT Srluníčko a zdá se mi, že v testovací části vidím slabého dušíka. Mimochodem mám 5dní před očekávanou MS. Chtěla jsem se zeptat, jestli tam taky něco vidíte nebo mám doopravdy mžitky 😅
Moc děkuju 😊
Cosi tam je ale tenhle testům nevěřím dělají hodně tyhle nesmysly kup si obyčejný papírový tyhle jsou na 💩
Tak nejlepší je počkat jestli ms přijde nebo ne ale vím že málo kdo to vydrží tak klidně můžeš za ty 2 dny zkusit ale já měla vždy slaboulinkeho ducha až cca2 dny po vynechání ( ale jasný nemá to to tak každý)
@anonymal Ja jsem testovala od 7dpo jak blazen 2x denne, tesila jsem se na to pul roku kdyz jsem dodelavala skolu, mela jsem nakoupenou hromadu levnych testu z Aliexpressu, no a nakonec jsem stejne den po ovulaci "vedela", ze budu tehotna (uplne stejne jako u prvniho ditete), proste jsem citila, ze se se mnou ta dusicka propojila, takze bych si vsechny ty testy klidne i mohla odpustit, nebyt toho, ze jsem se proste na to loveni duchu tesila, tak jsem si ho uzila. Takze kazdy dle sveho vlastniho uvazeni. Ja mela hnizdeni v prvnim 5dpo, ve druhem 6dpo, prvni extra malicko viditelny duch byl vzdy 3 dny pote, ten uz pak pravidelne co par hodin silil.
@eruwie89 Já si myslím, že to vyšlo. Potichu gratuluji a držím palce. 🥰
Holky, dělám si dva typy testu. Ten papírový co jsem sem dávala včera sílí. Potom ale dělam Livsane 10 (v plastu) a ten je stale silene slaby. Nechápu jak to. Máte s tí někdo zkušenost? Děkuji
Ja delala 4-5 dni pred ms test livsane ruzovy a mamatest a oba hezke duchy, pak uz jen mamatest a clearblue a vse pozitivni
@angelwolf nic nevidim
@angelwolf Bohužel nic nevidím.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Neco tam mozna i videt je, hodne jsem tu vycetla z diskuzi, ze Slunicko dela falesne duchy, mam i osobni zkusenost. Lepsi je GS Mamatest z ranni moci.