Holky jsme po IVF. Co říkáte na TT?

laiila
2. únor 2024

Holky tak já Vám nevím, 22.1. 2x píchnutý Ovitrelle, 24.1. OPU, 29.1. ET , dnes 2.2. dopolko test Dr.Max čárka ale nejde vyfotit, odpoledne můj dovezl nějaký test sluníčko z Tety a tam takto. Myslíte , že je to ještě Ovitrelle ?

kkacca
2. únor 2024

Nemyslim si, ze by to byl ovitrille, tak hodne stesti

laiila
autor
2. únor 2024

@kkacca noc děkuji za hezká slova 🙂 Kéžby to tak bylo 🙏🏻, spíš mám v hlavě , že jsem měla dva ty Ovitrelle a nevím jak dlouho v těle zůstává. Samozřejmě testu i zítra a uvidíme zda slábne nebo sílí. Říkala jsem , že by možná měl někdo vlastní zkušenost 🙂

kkacca
2. únor 2024

@laiila ja jsem měla myslim jeden ovitrille a po et jsem měla hned čistý test a následně duch..kazdej ovitrille odbourává jinak

merope
3. únor 2024

@kkacca Zase 4 dny po ET čárka? Uhnízdění je 1-2 dva dny po ET. HCG se nejdřív ukáže v krvi, pár dní poté v moči. To je fakt neskutečně brzy.

laiila
autor
3. únor 2024

@merope a dnes takto, první dva testy ze včera a dva pod tím dnes, co jsem četla, tak měly holky takhle brzo čárky, tak snad to bude v pořádku 🙏🏻

bh8
3. únor 2024

@laiila tak to je jasne🥰🥰 gratuluju a preju at sili dal❤️ a je vse v poradku

laiila
autor
3. únor 2024

@bh8 děkuji moc 😊, uvidíme, stále se bojím těch dvou injekci Ovitrelle 22.1. 🙈

bh8
3. únor 2024

@laiila to by test nesilil

kkacca
4. únor 2024

@merope vždyť je to peti denní embryo 🙂

laiila
autor
4. únor 2024

@kkacca jako paní si myslí, že jsem asi blázen, ale testy k dnešnímu dni ( 6 den po ET) ukazují takto, fialový test je sluníčko - prý má více barviva, sama jsem překvapená, ale Ovitrelle by nesílil né ? A dnes je to 13 dní od injekcí.

merope
4. únor 2024

@kkacca Jasně, ale teprve šestý den se typicky blastocyta začne zavrtávat, pak teprve tělo může zjistit, že jako je tam prosperující těhotenství. A ano, teď už ty čárky krásně sílí. A teda popravdě jsem vůbec netušila, že takhle brzo už to fakt může být nějak vidět 🙂.

kkacca
4. únor 2024

@merope ano, šestý den, tzn první den po et, takže 4.-5. Den klidně duch 🙂

laiila
autor
5. únor 2024

Holky nevíte prosím kolik by mělo být HCG 7. den po ET ? Dnes jsem byla na krvi, tak ať vím jaké číslo je vlastně dobré , děkuji moc pokud by jste věděly 🙂

kkacca
5. únor 2024

@laiila je tam obrovský rozptyl, dojdi znova ve stredu, ať to má nějakou vypovídající hodnotu

laiila
autor
11. únor 2024

Holky tak rekapitulace 🙂 29.1. ET 5 denní embryjko, duch na testu 4. den po transferu , 7. den hcg 66, 9. den 191 a 11. den 521 🙂 A 12. den test Dr. Max a 13. den máma test vypadají takto 🙂 Modlím se, aby to vše už konečně dopadlo 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru