Holky mam uz 10 dni zpozdeni, porad mi mamatest ukazuje duchy, jednou silneji pote zas slabe a furt dokola.. 😊 zkousela jsem si clearblue a ten je zatim negativni.. myslite, ze jsem na zacatku? Vubec nespinim jenom bily vytok.❤️
Test je slabě pozitivní, nicméně pokud nesílí, tak se zřejmě jedná o biochemické těhotenství. Nebo o cystu, ty také můžou způsobovat pozitivní test.
10 dní zpoždění už by byla krásná čárka, tohle na prosperující těhotenství nevypadá.
Ja ted vysadila tento mesic antikoncepci, takze jsem mohla mit ovulaci az pozdeji ne?🙈
Asi bych zašla už za gynekologem 🙂 držím palce
Mě clear blue ukázal plus teda s mnohem menším duchem 😏
@ruze32 Čárka je vybarvená jen napůl, bohužel vadný test. Mamatest a slunicko to dělají. Kup jinou značku. 🍀
Jo ale po 11 dnech by měla byt silnějši i když jsi mohla mit pozdějši ovu,i tak ti pořád držím palce💗 a co na krev jako samoplatce?
@l01991 Já teda u mimoděložního měla normální silnou čárku...
@ruze32 Někdy to chvíli trvá než se začne krvácet, mě to trvalo cca týden od vymizení čárky z testu. A to jsem se snažila to všelijak popohnat,nakonec zabral výšlap na Sněžku 🙄
@klokanka31 fakt?Ja (naštěsti) nevim,jen jsem o tom četla.Tak či tak by měla zaběhnout k dr na kontrolu.Jistota je jistota.
@klokanka31 a mrzi mě to...
@l01991 Ono otázka jestli by doktor něco už viděl...
@ruze32
Ahoj, zrovna tento měsíc se nám zadařilo. Já měla opravdu téměř neviditelného ducha 10dpo a ten opravdu krásně sílí. Clearblue ukázal v pondělí 2-3 ... Nicméně, jak tu někdo psal. Mohla jsi mít ovulaci později. HCG v krvi sílí každý 2-3 dny.. takže bych zkusila obden znovu. A nebo zajít párkrát na krev, jestli hladina tehu hormonu stoupá.
Sama jdu k mudr až za 14 dní, to bych měla být v 8.tydnu, tak jsem taky trochu nervózní, aby vše bylo tak, jak být má. Aby vše bylo v pořádku.
Posílám pro představu, jak mi sílil test. Nicméně držím pěsti. 🍀🍀🍀🙏✊✊✊
21dpo = 5 dní zpoždění.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ruze32 Duch tam je, ale pokud pořádně nesílí, tak bych to viděla na biochemko...