Ahoj holky, co myslíte, vypadá to na Vánoční dáreček? 🙂 je to 12 dnů od styku.. já tam prostě něco vidím, ale může to být proto, že to vidět chci 🙂
Děkuji!
🙂 pod stromeček by to bylo jen pro mě a pro přítele, spolu nad tím sedíme a vidíme to tam! :D však to znáte.. budeme rádi když se to potvrdí a když ne tak příště 🙂
Zkusím to tedy ještě ráno, děkuji a hezké prožití Vánočních svátků 🙂
Vidím ji jasně 🙂
Tohle není duch, ale jasně pozitivní test odpovídající 12 Dpo. 🙂🙂 Čárka je krásně široká a růžová natolik, že ji vidim na nezvetsene fotce. Gratuluji. 🙂
A pozor, ja jsem mrla vždy odpolední moč silnější, nez ranní. Rano jsem měla moči strašně moc, tak byla čárka slabší, než odpo. I několik dnů po sobě.
jj... vidím! i když já bych pochybovala, dokud by to nebylo průkaznější. 🤐
Děkuji holky 🙂 zítra zkusím ještě jeden testík a po novém roce když tak k lékaři, není to moc brzy? Pokud by se to podařilo, tak by to bylo na první pokus :D
Taky ho tam vidím...snad to bude vánoční mimís. Gratuluji a dej vědět, jak to dopadlo 🙂
To jsem ráda holky, že to vidíme stejně 🙂 děkuji moc a určitě dám vědět 🙂
Pokud to dobře dopadne čeká nás zajímavý rok 2014 🙂 svatbu plánujeme už půl roku, je předpřipravená na květen a teď i miminko 🙂 krásné
Tak já před pěti lety také tohle viděla natestíku a dnes máme krásnou školkovou slečnu.Myslím že je na místě gratulace 😉
Ja ji vidim 🙂 jestli chces videt jasneji primo pod stromecek, tak omez co nejvic tekutiny a pak zkus testovat jeste jednou, moc bude koncentrovanejsi jako ta ranni 🙂 a nejlepe ukazuje test od Dr.Maxe 🙂 Tohle vypada na stastne a vesele! Moc gratuluju!!!! 🙂
Tak jsem si dělala druhý test dopoledne a nic tam není.. no uvidíme, dám tomu pár dní a zkusím znovu.
Děkuji holky a přeji krásné svátky 🙂
Jednou se mi stalo,ze prosakla barva toho testovaciho prouzku...testuj dal,urcite to dobre dopadne.Vanoce,cas zazraku 🙂 Drzim pesti.
Holky, tak nic, menstruace dorazila na den přesně 🙂 chtěli bychom být na naší květnové svatbě už 3, tak dobře, že jsme začali dřív 🙂 přeji Vám pěkný den
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
duch tam je, taky to vidím. zkus zítra z ranní moči.