Holky vidíte tam něco? Mam týden zpoždění, od včera bolest v podbřišku, v tříslech i me boli prsa...
Jako něco jo, i když po týdnu zpoždění uz bych čekala jinou intenzitu
Sice vidím, ale jak píšou holky po týdnu zpoždění bych čekala spíše dálnici :(
@jjasmina No tak uvidíme, třeba z toho něco bude...
Holky a je možné, když o tom teď tak přemýšlím, ze bych mela třeba jen delší cyklus? Protože je to asi 4 měsíce co jsem vysadila HA. A zatím vlastně pokaždé, mi přišla ms cca o týden dyl... Takže když by to bylo tak, tak bych vlastně měla teprve den zpoždění... Ovulaci nějak speciálně nehlidame...
@jitulinkak kdyz nevíš kdy byla ovulace a nevíš jak dlouhé mas cykly, tak nemuzes psát že mas zpoždění
@jitulinkak zkus ten test udelat tak za 2_3 dny, to uz by tam melo byt videt vic ☺️ drzim palce
Něco tam vidím.
@jitulinkak Vypadá to, že počítáš, že délka cyklu bez HA je stejná jako s HA. To nemusí být pravda, takže zpoždění týden nemůžeš brát podle obvyklé délky cyklu s HA. Jinak duch tam je, jak píší holky, za 2 dny zkus další.
@monyscerna ty jo... To jsou dálnice. Co to je za test? GS mamatest?
Tak jak jsi na tom?
@pajasala No nic moc.. Dnes dorazila dost bolestivá ms... 😞
@jitulinkak to mě mrzí
@priefi no právě tak u me to bylo hned jasný 😀😍 JoJo mamatest
@monyscerna takové dálnice jsem nikdy neměla 🙈 ale to možná bude tím, že já testovala vždy jen na začátku 😅 mimochodem, nebyly z toho dvojčata?
@priefi nebyly 🙂 čekáme dalšího chlapečka 😀😍
@monyscerna přeji, ať je vše v pořádku 😉
@priefi děkuji 🙂
@luciemichal je 😊
@katanovobran děkuji moc za odpověď zkusím ještě ráno z ranní moči
@luciemichal kolikaty den mate do Ms ?
@katanovobran 1 den zpozdeni
@luciemichal já měla tedy dálnice ale každý to má jinak ale pokud z ranní moci zítra bude silnější tak to vypadá hodně dobře 😊
@katanovobran uvidím ráno ❤️
@katanovobran já měla den po termínu MS taky takovou, že každý nemá hned dálnici neznáme, že není vše OK
@mishulka26 já sem ale neřekla ze není vše Ok 👍🏻
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Vidim. Na tyden zpozdeni slaba, ale ovulace mohla byt pozdeji. At sili