Holky co říkáte na hodnoty HCG ...
v pondělí 26.6. v 10.30 hod hodnota 86 ( 3 dny před MS, 12 dní po ovulaci, 24DC)
dnes 28.6. v 6.40. hodnota 223 ( 1 den do MS, 14 dní po ovulaci, 26DC) ...
myslíte, že je to v poho? Docházíme do centra, takže je to opravdu vymodlené miminko 🙂
@laiila áno 🙂
@misha31
@juliavolna
já právě holky jsem v dubnu prodělala biochemko :( , ale mám teď srovnání, minule 28 DC 162 a 30DC 228 , ovulace byla stejně jako teď, takže teď už vím, že v tom dubnu se to vyvíjelo od začátku špatně, teď vlastně 24DC 86 a 26 DC 223. To HCGčko je můj strašák, jo a ty papírový testy taky, dnes jsem ráno testla jiným než jsem zvyklá a čárka slabší než včera, tak už jsem plašila, že to odchází. Další poznatek je ten, že mě teda vůbec nebolí prsa a minule jo, tak to nechápu, přitom hodnoty byli stejný.
Je to vic jak dvojnasobek, takze parada. Ja jsem taky testovala jak blazen a porovnavala carky.
@laiila nesmis testovat jinou znackou, drz se jen jedne. Opravdu je v tom sileny rozdil, na jednom muzes mit dalnice a jinyv polovicni intenzite - i kdyz maji stejnou citlivost.
Jakmile se ti hcg obden zvysi dvojnasobne, je to na spravne ceste. Ja mela biochemko v breznu, take se zvysovalo strasne pomalu, ale hura, dalsi mesic to vyslo a ted jsem v 10 tydnu - hcg jsem mela jako ty 🙂
Holky tak dnes po 48hod. další odběr krve, takže v pondělí 86, ve středu 223 a v pátek 655 😍 , mám radost, ale jak to, že se to ze středy zvedlo o tolik ? 😂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Presne ukazkove hodnoty, tak to ma byt. Gratuluji ❤️