Hodnoty hCG z krve. Je to v pohodě?

laiila
28. čer 2023

Holky co říkáte na hodnoty HCG ...
v pondělí 26.6. v 10.30 hod hodnota 86 ( 3 dny před MS, 12 dní po ovulaci, 24DC)
dnes 28.6. v 6.40. hodnota 223 ( 1 den do MS, 14 dní po ovulaci, 26DC) ...
myslíte, že je to v poho? Docházíme do centra, takže je to opravdu vymodlené miminko 🙂

misha31
28. čer 2023

Presne ukazkove hodnoty, tak to ma byt. Gratuluji ❤️

juliavolna
28. čer 2023

@laiila áno 🙂

laiila
autor
28. čer 2023

@misha31
@juliavolna
já právě holky jsem v dubnu prodělala biochemko :( , ale mám teď srovnání, minule 28 DC 162 a 30DC 228 , ovulace byla stejně jako teď, takže teď už vím, že v tom dubnu se to vyvíjelo od začátku špatně, teď vlastně 24DC 86 a 26 DC 223. To HCGčko je můj strašák, jo a ty papírový testy taky, dnes jsem ráno testla jiným než jsem zvyklá a čárka slabší než včera, tak už jsem plašila, že to odchází. Další poznatek je ten, že mě teda vůbec nebolí prsa a minule jo, tak to nechápu, přitom hodnoty byli stejný.

pilzzee
28. čer 2023

Je to vic jak dvojnasobek, takze parada. Ja jsem taky testovala jak blazen a porovnavala carky.

misha31
28. čer 2023

@laiila nesmis testovat jinou znackou, drz se jen jedne. Opravdu je v tom sileny rozdil, na jednom muzes mit dalnice a jinyv polovicni intenzite - i kdyz maji stejnou citlivost.
Jakmile se ti hcg obden zvysi dvojnasobne, je to na spravne ceste. Ja mela biochemko v breznu, take se zvysovalo strasne pomalu, ale hura, dalsi mesic to vyslo a ted jsem v 10 tydnu - hcg jsem mela jako ty 🙂

misha31
28. čer 2023

@laiila jinak v breznu u biochemka me bolely prsa hned a ted az od 6tt, kazde tehotenstvi je jine a psychika dela fakt hodne. Nestresuj se, jsi tehotna, uzivej si to

laiila
autor
28. čer 2023

@misha31 jééé tak my to máme vše skoro stejné 🙂)) ještě jdu v pátek na krev a pak dovča Polsko a mám útrum 😂 , já už jsem staršího věku (37 let) takže je to celkem mazec a vím jak mi hodiny dělají tik tik , 10.7. mám mít ultrazvuk 🙂 ale té MS se bojím jak čert kříže 🙏

misha31
28. čer 2023

@laiila ja mam uz temer 10ti letou holcicku a tedy za 2 tydny mi bude 33let. Rok jsme se snazili, rada bych jeste i pak dalsiho prcka 😁. Jo a v cervenci letime na Kypr, doktor mi letet nezakazal, naopak mi rikal, jen at jedu....tak jedu 😁

laiila
autor
28. čer 2023

@misha31 já skoro 16 letého puberťáčka 😅 , tak jestli vše půjde také dobře , tak v září plánujeme Turecko, proč by né, když je vše ok 🙂 Teď v sobotu frčíme Polsko a to bude takové buď a nebo, budu se šetřit a modlit se aby bylo vše v pořádku 🙂

misha31
28. čer 2023

@laiila urcite bude vse vporadku 🥰 vubec nemyslet na jine zavery

laiila
autor
30. čer 2023

Holky tak dnes po 48hod. další odběr krve, takže v pondělí 86, ve středu 223 a v pátek 655 😍 , mám radost, ale jak to, že se to ze středy zvedlo o tolik ? 😂

misha31
30. čer 2023

@laiila mas to vporadku, musi se zvednout minimalne dvojnasobne. Takze to mas tak, jak ma byt ❤️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru