Ahojte. Aké ste mali hodnoty hcg pri mimomaternicovom tehotenstve? Ako Vam hcg stúpalo? Ďakujem moc za vaše skúsenosti.
6+0 asi 1000 jednotek, 6+2 asi 1400 jednotek, ten den operace. Potom jsem měla i další, pro mě doteď nepochopitelný. 20DC prasklý roh děložní, 21.000 jednotek🫣
HCG stoupalo, ale pomaleji než mělo. V děloze doktor dva dny před prasknutím vaječníků,, něco,, viděl, patrně to už byla krev.
V děloze ne, měla jsem to ve vejcovodu, a tam viděli tečku, ale vystřídalo se na mně hodně lékařů, aby si byli jisti. Jisti si byli nakonec až na sále.
Při tom druhem těhotenství nevím jak to bylo. Jeden měsíc jsem měla pozitivní test, sla jsem na krev a měla jsem asi 30 jednotek. O par dni později jsem začala normálně krvacet, asi po týdnu zpoždění. Doktorka mě radši poslala ještě 1-2x na krev, dokud nebyla negativní. A hned ten cyklus na to jsem měla těch 21000, coz fakt nedavalo smysl, takže si myslím ze to tam muselo zůstat z toho předešlého měsíce, ale nevim zda je to vůbec možné, aby to kleslo na minimum, a pak to zas vylezlo takhle extrémně vysoko.
@errol4388 nepamatas si prosím aké hodnoty hcg si mala? Tiež riešim problém s pomalším stúpaním hcg tak rada by som si to porovnala.
V 7tt 3600 jednotek a v 8tt 4400. Otěhotněla jsem přirozeně. A z příznaků si pamatuji špinění a bolest v zádech a kyčlích, tyto bolesti jsem později při normálním těhotenství neměla, ale bolesti jsou hodně subjektivní
Prirozeny početí, a začala jsem špinit, tak jsem jela na pohotovost. Žádný jiný příznaky, všechny ostatní byly klasicky těhotenské.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
7.tt 3600 HCG a v 8.tt 4400 HCG, dva dny nato prasklý vaječník a operace