Hodnota hCG. Měl někdo podobně a vše dobře dopadlo?

luli16
16. srp 2022

Zdravím je tu někdo, kdo to měl třeba podobně a všechno dobře dopadlo? Podle MS jsem 7+1tt podle ultrazvuku 5tt ale včerejší odběr krve ukázal hodnotu HCG 1666,4. V pátek mám jít na další krev. Dekuji za odpovědi

lencaa11
16. srp 2022

@luli16 mohla bejt později ovulace tak proto to nevychází podle Ms taky záleží co dr na ultrazvuku ??

luli16
autor
16. srp 2022

@lencaa11 ze je to maličké ale ze máme zatím času dost, tak se uvidí jak se to bude vyvíjet dal

nina004
16. srp 2022

@luli16 Rozdielu medzi ms a ultrazvukom by som sa nebála. Mohla byť ovulácia neskôr. Mala som v oboch tehotenstvách rozdiel 3 týždne a všetko bolo ok,len mám dlhé cykly. HCG hodnota tiež nič (teda nič...tehotná si,ale neukáže či tehotenstvo prosperuje) neukáže pokiaľ nemáš aspoň dve,aby si videla či rastie.

helen_h
16. srp 2022

@luli16 A test ti vyšel pozitivní v době očekávané ms, nebo jsi ho dělala až nějak později?? Kdy máš mít další kontrolu??

luli16
autor
16. srp 2022

@helen_h test jsem v den MS měla slabou čárku, za dva dny byla silnější a další 2 dny uz normální čárka

luli16
autor
16. srp 2022

@helen_h na další kontrolu jdu v pátek, ráno na krev odpoledne pro výsledky

helen_h
16. srp 2022

@luli16 takhle v začátcích člověku nezbyde než čekat... Rozhodně to může být mladší mimi, proto ten skluz.
Nebo je to také neprospívající těhotenství, v tom případě nezbyde než věřit, že příroda ví, co dělá, když ten vývoj dál neposunuje...
(Já to takto měla před rokem, na první kontrole HCG ke 2 tis, ale vidět byla jen dutina a vyšší sliznice, HCG se zvyšovalo, ale pomalu a zůstalo jen u plodových obalů, bylo to zamlklé těhu, které odpovídalo tak tomu 5tt)

Chápu, že člověk hledá naději, ale hlavně že se podařilo otěhotnět, kdyby to nevyšlo teď, podaří se za čas znovu ;)

katherine177
16. srp 2022

@luli16 měla jsem to podobně ,ale skončilo to bohužel spontánním potratem ,měla jsem být 8 tt a podle ultrazvuku to bylo menší , HCG rostlo také pomalu ,jeden týden 800,za týden 1910 a neodpovídalo i těmi týdny i tou hodnotou.

katherine177
16. srp 2022

@luli16 u mě čárky sílíly obden krásně,digitální 2-3,podle testu bylo všechno v pořádku ,podle ultrazvuku a podle krve za dva týdny už ne.Zamlklé těhotenství ,které skončilo spontánním potratem.

luli16
autor
16. srp 2022

@katherine177 to mě mrzí

katherine177
16. srp 2022

@luli16 děkuji ,co nadělám .

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru