Dobrý den, dnes mi doktor volala že mám hodnotu HCg 40 a že za týden mám přijít ještě jednou krev a ultrazvuk, dělala jsem si ještě dnes test a ten byl spíš negativní možná duch, vím musím ještě čekat je to asi ještě hodně hodně brzké těhotenství, neměli jste s tím někdo zkušenost hodnota HCg 40 a je možný že mi test dopadl negativně těhotenský z moči.
Děkuji.
@2190 a aky dpo si
Dobrý den,
Prosim o nazor, ve stredu 8.11. bylo hcg v krvi 39,68 IU/I v patek bylo 100.04 IU/I a vcera (13.11.) 485.96 IU/I. Je to takto v poradku? Neni to malo? Dekuji moc :srdce:
@eleanora00 za me v poradku. Co 2-3 dny se zdvojnasobuje. Hodne stesti 🙂
@if88 ahoj, tak dnes mam hodnotu 4818,77 IU/I. Minule pondeli jsem mela 485. Myslis ze je to dobre? Dekuji moc
@2190 Ahoj, heleď, v tuhle chvíli je to buď anebo. Taky jsem měla takové tt, HCG mi nestoupalo, jak mělo, ale o dva týdny později už se dcera zavrtala, jak měla a teď chodí do prváku na střední 😂 jako ale připrav se i na to, že to nemusí vyjít - a má to tak být. Hlavně klid a přeju, ať za 16 let můžeš napsat to samé 😘
@eleanora00 ahoj. Myslim, ze hladina je naprosto v poradku. Jak uz jsem psala, co 2-3 dny by se mela zdvojnasobit. Drzim pesti, at je vse v poradku 🙂
@felis Tak miminko se bohužel neudrželo, oplakala jsem to celkem hodně, ale myslím že někdo tam že zhora mi to vynahradil, o měsíc možná i dřív jsem zjistila že jsem znovu těhotná, HCg stoupalo jak mělo nyní jsem 13 týden, miminko roste jako z vody vždy na ultrazvuku sebou pořádně šije je to pěknej akčňák 😁, dokonce nám vyšel prvotrimestrální screening prý na 1 s hvězdičkou, výsledky byli úplně vzorové, a doktorka si i zkusila typnout pohlaví, jsem tak šťastná, i když mi nevolnosti teda trápí do teď, pokaždé když vidím ultrazvuk mi to za to stojí.❤️❤️❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A proč jsi šla na krev??