Ahoj děvčaty potřebuju poradít a podpořit, jsem po IUI 10den po pregnylu byla na tt slabulenky skoro neviditelny duch, 12 den tt byl čisty, 13 den po pregnylu (11DPO) krasně viditelne //, doktor vzal krev a HCG jen 2Ul, 12DPO tt zas jen skoro neviditelny duch, stalo se to nikomu a měla zdarny konec. Děkuji
HCG se považuje pozitivní od 5 jednotek až ale každý dr. to bere jinak, já třeba měla u malýho 22,4 jednotek a dr. mi řekla, že je to negativní, ale nakonec je z toho už 15měsíční raubíř 🙂 jinak pregnyl se spálí v těle cca za 10dní od píchnutí
@dotinka ahojky tomu nerozumím jak jsi tu napsala že hodnoty hcg jsou v těle tzv. "pořád" to by potom tt byly zbytečné ne? kdyby to furt ukazovalo //...tak ptám se proto že mě čárka vůbec nesílí dělám si testy od pondělka kdy jsem jí čirou náhodou objevila a ted poslední 3dny vůbec nesílí takže už ani s ničím nepočítám ☹
Ty hodnoty tam jsou ale strasne moc malinke....nsou prukazne jen z krve..dam priklad neber ho doslova: v tele je treba normalne hcg 0,2 ale za tehotenstvi je az od 2,5 jednotek...🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky co mam nacteno tak po pregnylu se delaji falesne pozitivni testy.....:( a s tema hodnotama hcg je to lry tak ze urcite jednotky jsou v tele porad a az od urciteho mnozstvi se daji povazovat za tehotenstvi.....snad napise nekdo kdo s tim ma vetsi zkusenost ja to pouze cetla tady od holek.....drzim palce at se nejedna jen o poplach 🙂