Hnědé špinění. Jsem těhotná?

klariska1
14. bře 2024

Prosim o radu,po nechráněném sexu s přítelem jsem si po 45hodinach vzala pilulku po jmen Nopregyt,kde jsem se,ale potom docetla,ze tento lek neni vhodny pro pacientky co maji crohnovu chorobu,jelikoz streva jej nevstrebaji jak by meli a ja tuto chorobu mam...Já mám pocit,ze jsem tehotna,boleli me prsa,mam chute a mam pocit,ze se mi zvetsuje deloha..pred 5 dny jsem zacala spinit barva uplne tmave hneda a vcera se to trochu zesvetlilo a bylo to i do cervena a stale trva...hlavne jsem zacala toto hnede spineni mit 4 dny pred ocekavanou ms,test pred tim negativni,tak jsem z toho jelen....nevim zda uz blbnu,nebo jsem opravdu tehotna a jde o uhnizdovani vajcka,opravdu nevim..je mi temer 41let mam uz 3 deti a kazde tehotenstvi jsem poznala tim,ze se ms nedostavila vubec a toto prave neznam..Proto se chci poradit,zda ma nekdo podobnou zkusenost..

lamiaaa
14. bře 2024

To špinění a celkově rozhození cyklu patří do nežádoucích účinků, takže to mohlo být způsobeno i tím lékem. Jinak chutě, nafouklý břicho, bolest prsou a pocit, že jsem těhotná, mám každý měsíc v rámci pms, takže to taky nemusí nic znamenat. Ale potvrdit to samozřejmě může jedině další test, případně doktor.

lencaa11
14. bře 2024

@klariska1 vydela bych to na ten prášek je to pěkný sajrajt hormonů přiste bych pro své tělo zvolila jinou ochranu teď můžete mít pořadne rozházené hormony ještě bych za par dní udělala test nebo zašla na krev ta je 100%

helen_h
14. bře 2024

@klariska1 ta pilulka způsobí, že menses právě dostanete dřív, ne? myslela jsem, že to je funkce pilulek "po", že právě spustí menses a z dělohy má vše odejít.

helen_h
14. bře 2024

@klariska1 A jak dlouho jste teď od toho nechráněného styku??

klariska1
autor
15. bře 2024

@helen_h Dnes už 20dní a špinění začlo 14dni po sexu,ale právě jen víc špinim,nejde ze mě nic jako při ms,že to jsou i kusy čehosi tohle opravdu jen víc špinim.

klariska1
autor
15. bře 2024

@helen_h a mě bylo naopak řečeno,že právě ms může mít spoždění po té pilulce a opravdu jen víc špinim

klariska1
autor
15. bře 2024

@lamiaaa když mam mit ms mam taky chute a boli me bricho,ale to mam treba 2 dny pred nez to dostanu,tohle zaclo tyden po sexu a trva to do ted prave.Bolesti hlavy i se mi posledni 4 dny porad toci hlava.Kazdopasne si jedu koupit test a uvidim.

lencaa11
15. bře 2024

@klariska1 koupila bych test a vyzkoušela jinak to může klidně bejt jak TT tak od té pilulky je to hnus hormonální a tělo může bejt úplně mimo 🫣

klariska1
autor
15. bře 2024

@lencaa11 Ja prave mam pocit,ze jsem tehu..a po tom co jsem se docetla,ze kdyz mam crohnovu chorobu neni pro me ta pilulka vhodna,ze ji moje streva budou vstrebavat dlouho tak prave sem si rikala aha,takze asi vubec nezabrala a ja jsem tehotna..takze jsem si ted koupila test a jdu si ho udělat

klariska1
autor
15. bře 2024

Vidim tam ducha,holky vidíte ho taky nebo už mi hrabe??

helen_h
15. bře 2024

@klariska1 Jestli je to 20 dní o rizikového styku, tak určitě negativní. Já to tedy vidím negativní i normálně. je pravda, že mamatesty sem přidává hodně holek ještě brzičko před menses a spousta z nich vykouká duchy, ale je to jen ryska a nic z toho.
Tohle bych za 20 dní po styku určitě vyhodnotila jako negativní test

lencaa11
15. bře 2024

@klariska1
@klariska1 nic tam není a kdyby vaše příznaky byli od těhotenství tak by test už byl pozitivní od HCG který právě dělá těhotenské příznaky řekla bych že spíš vám ta tabletka pořádně rozházela cyklus max bych za par dní vyzkousela test pro svůj klid

helen_h
15. bře 2024

Ještě ke špinění: Možná jak má tenhle typ pilulky bloknout ovulaci a hormonální procesy podporující početí, tak naopak vlastně vše v těle zastaví a tím menses vlastně jakoby pozastaví a oddálí.

klariska1
autor
15. bře 2024

@helen_h ano proto je mi divny,ze spinim a jeste o 4 dny driv nez mela prijit ms

klariska1
autor
15. bře 2024

@lencaa11 na fotce ho videt neni,ale na testu ho vidim,nejde mi to vyfotit,aby bylo videt to co vidim ja realne

lencaa11
15. bře 2024

@klariska1 tak pro svůj klid udělej te třeba zítra ještě test nebo krev jinak skrze to špinění může právě bejt že hormony jsou rozházené ty prášky jsou silné hormony

lencaa11
16. bře 2024

@klariska1 zkoušela jste test dneska ??

klariska1
autor
17. bře 2024

@lencaa11 Nene nezkoušela,chci počkat pár dní než si udělám další test

klariska1
autor
23. bře 2024

Takze info,test negativni u dr.tez a ani na uzv nic neni,ale neni tam ani nic jineho jak se pani dr.domnivala,ze by to mohla byt i cista...mam pockat na dalsi MS zda prijde

klariska1
autor
9. dub 2024

Ahoj holky jdu s dotazem jelikoz jsem sama opět bezradna...snazime se o mimco dal a 3dny pred ovulaci jsme meli sex,den pred ovulaci me zacli bolet prsa i bricho a ted ve ctvrtek 11 dni po ovulaci,jsem pri utreni na wc mela trochu krev na papiru a pak uz nic,druhy den ruzovy jakoby vytok a pak zase nic..v nedeli se mela dostavit ms a nic,na testu se mi zda,ze je minimalne videt duch, vcera jsem jen ruzove spinila a dneska uz krvacim cervenou krvi,prsa mam porad citliva,dneska mi saponat na wc co mi normalne smrdel, vonel jako jahody 🤦..myslite,ze muzu byt tehotna a i presto krvacet nebo to spis těhotenství neni...bazalni teplotu mam uz 15dni vic jak 36.8 nekdy i 37.1..Pridavam i foto testu,ja ducha vidim,co vy?

lencaa11
10. dub 2024

@klariska1 kdyby vaše příznaky byli od těhotenství byl by pozitvni test a teď když už krvacite je jasné že přišla Ms zřejmě ...

uzivatelkapetra
10. dub 2024

Tak když jsi před měsícem užila pilulku po, tak je možné cokoliv...

klariska1
autor
10. dub 2024

@lencaa11 U syna jsem taky nemela pozitivni test takhle na zacatku ,jen takoveho ducha a dr.taky nic nevidel,az dalsi mesic, kdyz nedorazila ms jsem si udelala test znova a tam uz to bylo jasne a pak u dr.mi rekl 5tyden...

klariska1
autor
10. dub 2024

A vidíte někdo ducha na tom testu nebo ho vidim jen já?

teryem
10. dub 2024

Jak dál se snažíte? Minulý měsíc jste užila pilulku po a bála se, že jste těhotná a teď honite duchy? Já jsem zmatená...a něco možná malinko vidím, ale klidně může být riska

klariska1
autor
10. dub 2024

@teryem No napsala jsem to spatne,minule jsem mela pilulku po ano,ale pak jsme se rozhodli,ze to chceme,tak se snazime..abych to tedy uvedla na pravou miru .jelikoz,kdyz jsem se u te pululky docetla,ze by nemusela zabrat jelikoz mam chronovu chorobu a uvadeji,ze tento lek neni vhodny,ze ho ani nemusi moje streva vstrebat tak jsme si rekli,ze kdyz tam to mimco bude tak bude a kdyz nebylo ,tak prislo ve finale sklamani,takze jsme si uvedomili,ze mimco chceme a zacali jsme se snazit...vypadalo to slibne prave a najednou krvaceni,tak nevim no...ale bazalni teplotu mam stale vyssi 36.9 dnes rano a mam ji zvysenou uz 16dni...cekam az krvaceni prestane a udelam si znova test a bud a nebo...jen jsem chtela znam nazor a treba ma nekdo podobnou zkusenost a rekne jo muzes byt i tak tehule a nebo hele to asi spis nebude nic...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru