Hnědé špinění 8 dní po ovulaci

kaczuska
23. čer 2016

Holky měla bych na vás dotaz menstruaci jsem měla 28.5-1.6., ovulaci 13.-14.6. a 22.-23.6. mám nějaké hnědé špinění. Jako nic hrozného, ale nikdy se mi to nestalo. Antikoncepci neberu od 1.1. a o mimčo se snažíme od konce května. Nemáte některá s tímto zkušenosti, co by to mohlo být? U dr. na běžné kontrola jsem byla minulý týden - vše ok.
Moc děkuji! 🙂

misula29
23. čer 2016

@kaczuska může se jednat o zahnizďování

kaczuska
autor
25. čer 2016

A kdy si asi tak udelat TT?

misula29
25. čer 2016

@kaczuska už bych klidně zkusila 😉

itworks
25. čer 2016

Byt tebou, tak raději ještě počkám do dne očekávané ms a testnu až pak. Lovení duchu na tt není nic orijemneho

srlrsr
26. čer 2016

Ahoj k to mám podobné a i kdyz jsem nedockava tak si radši ještě počkám.Snažíme se o druhe😉

monouch
26. čer 2016

Ja bych se též přidala s otázkou. 13. den jsem spinila. Pro me něco nezvyklého. 14.den mě dost bolelo břicho. Ted je to 18.den. kdy si udělat test? Ciklus mám 24 - 26 dní... Bylo to zahnízdění????

Včera jsem o nevydržela a udělala si test. Samozřejmě negativní. Možná bych si mohl udělat ten digitální.
Normálně bych se na to vyprdla a prostě počkala, ale ve středu půjdu k obvodakovi a ten mě asi požene na rentgen. Syn mi dal do nosu hlavičku😀 asi to mám jen natazene.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru