Ahoj holky, ráda bych znala Váš názor. V pátek a v sobotu jsem si dělala celkem 3 tehuli testy. Všechny pozitivní. K doktorovi jdu až zítra. Zaludek jako po alkoholovém mejdanu.. ale když jsem byla naposledy na toaletě a utrela jsem se, je tam takový jako by hustý výtok hlen ale i s krví... Je to hodne špatně?
Ja to tak mela taky myslela jsem si ze jsem to dostala tak jsem si rano dala pro jistotu tampon a kdyz jsem si ho sla jako vymenit tak byl cistej a uz jsem byla tehu ;)
No mám nervy, nemůžu se uklidnit...
Děkuji moc, kezby. Pořád natahuju, ale i břicho trochu poboliva.
já teda krev neměla, ale doktor kamarádce říkal, že je to běžné. Nestresuj se 🙂
Kezby jste holky měly pravdu. Tak jsem se po těch testech těšila..
Protože první jsem si udělala jen tak.. jakože nemám MS a je mi soufl.. tak v pauze v práci na toaletě a ještě jsem se smála, že to vypadá, ze se dělá druhá čárka .. a ona se udělala. Tak po práci pro další dva testy a ráno jsem je dělala a opět dvě čárky na obou. No i když ani to nemusí být stoprocentně.. ale dneska po cestě do práce natahuju.. po jídle taky.. a pak ta toaleta a me jde urvat.
neboj se, to je dobrý 🙂 je to poměrně časté v těhu, pokojíček mimča se roztahuje v dost prokrvené děloze, rupne cévka a je to 🙂 na kontrole to řekni, ale bude to v pořádku neboj 🙂
sama jsem si to zažila a zažívám, mám od čtvrta zjištené tehu z krve, o víkendu jsem zašpinila, včera na ultrazvuku vše v pořádku a odpo po ultrazvuku jsem tež zašpinila 🙂
Ja špinila první 2 měsíce pořád a vše v pohodě doma mam 3 letou holčičku a zítra termín porodu u druhého 😉 . Hlavně buď v klidu ty a nestresuj se 🙂
Všem moc děkuji. Zítra až mi (snad) doktor tehu potvrdí, hned mi bude lépe!
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
kat007 Já nepatrně špinila, když měla přijít menstruace, myslela jsem, že to dostanu, ale byla jsem těhotná. A všechno dopadlo dobře.