Zdravím cca před týdnem jsem si udělala těhotenské testy a všechny mi vyšli tak že tam byl duch který potom začal sílit a dneska jsem byla na krvi a hcg beta mám 8,6 a meze 4,2 jsem tedy těhotná a nebo ne ?
Předem děkuji za odpověď
@dominika1008 a kolik máte do ms, to se mi zdá strašně málo tedy
@jjasmina 5 dni ale mám bolesti břicha už přes týden jako při ms a doktorka mi včera říkala že tu sliznici mám větší tak jsem dost zmatená 😔
@dominika1008 tak pokud máte 5 dní do ms tak by to mohlo odpovídat, zkusila bych jít za dva dny na další odběr a jaký bude nárůst
@jjasmina dobře děkuji ☺️
@dominika1008 Ale proč ty těhotenské testy před týdnem, tedy tak nějak v době ovulace? Jestli teprve teď máte ještě 5 dní do menses.
@helen_h před týdnem jsem si dělala první jelikož jsem začala mít závratě, křeče v podbříšku a pociťují na sobě únavu ale na to jsem tolik ohled nebrala jelikož jsem dost velký spáč 😅 tak jsem si ho jen tak ze zvědavosti zkusila s přítelem se teda o dítě snažíme ale nějak jsem v tom nešťourala ohledně toho kdy mám ovulaci atd… ale dneska mi volala moje gynekoložka a bum zadařilo se 💚🔥 prej tyhle hodnoty co mám jsou naprosto v pořádku v což jsem i doufala a už se řadím do pozice těhulky ☺️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@dominika1008