HCG v krvi negativní, ale mám příznaky. Co myslíte?

jana_001
17. pro 2022

Užívám antikoncepci a mám i Menzes, ale na ten se nedá spolehnout. 6.12 jsem byla na hcg z krve které vyšlo negativně. (Měsíc i 10 dní od posledního styku, neboli 6 týdnů ) ale od včera mě bolí žaludek. Zkusila jsem s si udělat i test včera a negativní, to od styku oběhlo 7 týdnů. Chci se vážně zeptat, že kdybych měla včera příznaky tak byla by krev 6.12 už pozitivní nebo to bylo brzy?

lv
17. pro 2022

Nejsi těhotná, hcg by se ukazalo uz pri odberech. Zaludek te bolí z něčeho jiného.

j.a.n.i
17. pro 2022

@jana_001 Ja myslim, ze bys mela jit k doktorovi, ovšem gynekolog to nebude...

jana_001
autor
17. pro 2022

@lv Díky, já jsem si jen nebyla jistá jestli by se to v krvi už ukázalo. Vím, že v krvi je hcg dříve než v moči neboli by byla pozitivní už před příznaky, ale nevím, nějak jsem si opravdu nebyla jistá.

lencaa11
17. pro 2022

@jana_001 tehotna nejste krev je spolehlivá moc to řešíte příznaky můžou bejt od čehokoliv

bereni
17. pro 2022

@jana_001 myho manzela taky boli zaludek, ale tehotnej neni…

1772
17. pro 2022

@bereni Jen aby. Kdo ví, co kde vyváděl.

kafr
17. pro 2022

@bereni a byl i na krvi?! 😜

bereni
17. pro 2022

@kafr poslu ho tam po vikendu 😂

lenkalubina
17. pro 2022

@bereni 🤣🤣🤣

jana_001
autor
18. pro 2022

snad máte pravdu, test dnes doobeda negat. Jsem z toho jelen, už mi dlouho nebylo takhle špatně. Je to 7 týdnů i několik dní od styku. Stále si myslím, že jsem byla na krev velmi brzy.

lencaa11
18. pro 2022

@jana_001 krev je na 100% spolehlivá tak že když test je negativní a krev taky tak je to jasný 🙈😀

nat
18. pro 2022

@jana_001 to je určitě psychika,pokud si něco vsigerujete dost slušně Vás to ovládá....Pokud je HCG negativní tehu nejste....

jana_001
autor
18. pro 2022

@nat díky, hcg je negativní ale to bylo před 2 týdny. Každopádně asi to bude psychika, případně na mě něco leze

nat
18. pro 2022

@jana_001
@jana_001 urcite,protoz pokud jste si i delala test vcera a byl negativni tak je to jasne..

hasara33
18. pro 2022

@jana_001 hele bereš antikoncepci, sex byl před 6ti týdny - krev negativní, test z moči negativní.....jestli bys i přesto byla těhotná, tak by to byl skutečný vánoční zázrak 🤔

jana_001
autor
19. pro 2022

@hasara33 já vím, ale pořád mám pocit, že jít na krev po 6 týdnech od styku bylo brzy. Test jsem dělala včera a to by už byly skoro 2 měsíce od styku. Ale zase pokud by to byly příznaky tak krev už by asi musela být pozitivní už toho 6.12.

lencaa11
19. pro 2022

@jana_001 krev vyjde vždy jako první už cca 7-9 den oplodnění vajíčka tak že u vás už by dávno byla hodnota někde vysoko opravdu to chce hlavu dát do klidu 🙈

hasara33
19. pro 2022

@jana_001 tak znovu - bereš antikoncepci, máš menstruaci, krev negativní, test z moči negativní - není nejmenší šance abys byla těhotná a i kdyby, tak 6 týdnů po oplodnění by to ukázal i běžný úplně obyčejný test z moči, co teda vlastně řešíš? Jestli je ti blivno, tak s největší pravděpodobností to máš z nervů....už to neřeš, těhotná nejsi a užívej si vánočního klidu a pohody 😉

kafr
19. pro 2022

@jana_001 jestli ti je tak dlouho divně, tak sis to buď vsugerovala, nebo ti je něco jiného a zjistí to praktický lékař.

jana_001
autor
19. pro 2022

@kafr je mi tak od pátku. Vůbec nevím z čeho, jednou se to uklidní a jednou to je horší ale je pravda že jsem ve stresu

jana_001
autor
20. pro 2022

@hasara33 takže nemusím volat gynekologičce ohledně nějakého vyšetření?

lencaa11
20. pro 2022

@jana_001 ne nemusíte nikam volat

hasara33
20. pro 2022

@jana_001 jako samozřejmě, že můžeš, ale pokud jí popíšeš situaci jako zde, tak tě s největší pravděpodobností odkáže na tvého praktického lékaře, protože tvoje problémy nemají nic společného s gynekologií 🤷‍♀️

jana_001
autor
20. pro 2022

@hasara33 děkuji, už jsem z toho jelen. Počkám do nového roku a pokud to ani do té doby nepřejde tak musím zajít za lékařkou. Protože nevím jestli mám příznaky vsugerované nebo se u mě stane vánoční zázrak a jsem těhotné i přes 2 ochraně 🤦‍♀️

kristen3110
14. kvě 2024

Dobrý den, moc se omlouvám že toto téma otevírám, ale mám dotaz. Před 18 dny jsme s přítelem měli nechráněný pohlavní styk. Asi týden potom se mi zvětšila prsa jsou bolestivá na dotek, mám výkyvy nálad, bolesti hlavy a podbřišku. Dělala jsem si domácí test ale vyšel negativní. Řekla jsem si, že asi bylo brzy. Teď je to 3 dny od vynechání MS stále stejné příznaky. Byla jsem na krevním testu a HCG vyšlo 5,3 takže negativní. Nevíte jestli tedy mám šanci být těhotná? ( Že by bylo na HCG z krve ještě brzy?) Předem moc děkuji za odpověď

lencaa11
14. kvě 2024

@kristen3110 pokud byl sex v době ovulace tak krev by vám už dávno řekla že jste těhotná a vaše příznaky by byli od HCG tím pádem by byl test pozitivní

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru