Užívám antikoncepci a mám i Menzes, ale na ten se nedá spolehnout. 6.12 jsem byla na hcg z krve které vyšlo negativně. (Měsíc i 10 dní od posledního styku, neboli 6 týdnů ) ale od včera mě bolí žaludek. Zkusila jsem s si udělat i test včera a negativní, to od styku oběhlo 7 týdnů. Chci se vážně zeptat, že kdybych měla včera příznaky tak byla by krev 6.12 už pozitivní nebo to bylo brzy?
@bereni 🤣🤣🤣
snad máte pravdu, test dnes doobeda negat. Jsem z toho jelen, už mi dlouho nebylo takhle špatně. Je to 7 týdnů i několik dní od styku. Stále si myslím, že jsem byla na krev velmi brzy.
@jana_001 tak znovu - bereš antikoncepci, máš menstruaci, krev negativní, test z moči negativní - není nejmenší šance abys byla těhotná a i kdyby, tak 6 týdnů po oplodnění by to ukázal i běžný úplně obyčejný test z moči, co teda vlastně řešíš? Jestli je ti blivno, tak s největší pravděpodobností to máš z nervů....už to neřeš, těhotná nejsi a užívej si vánočního klidu a pohody 😉
Dobrý den, moc se omlouvám že toto téma otevírám, ale mám dotaz. Před 18 dny jsme s přítelem měli nechráněný pohlavní styk. Asi týden potom se mi zvětšila prsa jsou bolestivá na dotek, mám výkyvy nálad, bolesti hlavy a podbřišku. Dělala jsem si domácí test ale vyšel negativní. Řekla jsem si, že asi bylo brzy. Teď je to 3 dny od vynechání MS stále stejné příznaky. Byla jsem na krevním testu a HCG vyšlo 5,3 takže negativní. Nevíte jestli tedy mám šanci být těhotná? ( Že by bylo na HCG z krve ještě brzy?) Předem moc děkuji za odpověď
@kristen3110 pokud byl sex v době ovulace tak krev by vám už dávno řekla že jste těhotná a vaše příznaky by byli od HCG tím pádem by byl test pozitivní
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nejsi těhotná, hcg by se ukazalo uz pri odberech. Zaludek te bolí z něčeho jiného.