HCG v krvi. Je 340 jednotek v 3+6tt v pořádku?

3. srp 2021

Mamči, je okej hodnota 340jednotek hcg v krvi v 3+6tt? Dik za odpovědi 😊

littlebee124
3. srp 2021

Hcg je hodně individuální 🙂 hlavní je aby rostlo, nechala bych se nabrat znovu za dva dny

autor
3. srp 2021

@littlebee124 už jsem objednaná na čtvrtek, tak uvidíme, díky 😊

veruuu_kubesovic
3. srp 2021

A proč tak brzo???

autor
3. srp 2021

@veruuu_kubesovic mám za sebou několik potratů tak jsem teď více hlídaná, ms měla dorazit včera a nedorazila.

littlebee124
3. srp 2021

@veruuu_kubesovic To si nemyslím ze je brzy. Me když vyšel pozitivní test, nechala sem se v praci nabrat a měla sem hcg 264 a za dva dny 700.

autor
3. srp 2021

@littlebee124 a těhotenství bylo prosperující a v pořádku? Děkuji za odpověď

thalia
3. srp 2021

Já jsem měla 4+1tt 54 hcg a 5+1tt 700 hcg. A už bude mít 6 let 😃. Sleduj růst hodnot.

littlebee124
4. srp 2021

Ano jsem teď 11+6 a vse v poradku. Na první kontrolu sem sla po 14 dnech od odberu, byla sem 6+1.

autor
4. srp 2021

@littlebee124 děkuji za odpověď.takže nějaká naděje je. Já jdu na gyndu 20.sprna což bych měla být 6+1tt a už by se mělo vědět zda je vše v pořádku

littlebee124
4. srp 2021

Zalezi jak Dobry ma doktor ultrazvuk. 🙂 Já měla už vidět i srdicko a tlouklo ☺️ Nadeje je vzdy. A pokud ve čtvrtek bude hcg několikanásobně vyšší tak jedine super.

alexkisss
4. srp 2021

Ahojky moje hCG z 2.8 bylo jen 2.0 sem po ET je možnost ze byla krev dělána moc brzy ze se mi co chytlo později nebo je to negativní úplné

loylii
4. srp 2021

Jestli to je 6+3, tak to je hodně málo. Jestli to je 3+6 tak to nemá vůbec žádnou vypovídající hodnotu. Oficiálně nejsi po vynechane MS, tudíž není těhotenství.

alexkisss
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
4. srp 2021

@loylii to byla odpověď pro mě? Včera jsem měla být 3+6 , dělala jsem si 8 papírkových testů které každý den sílily a v pondělí v den očekávané ms byla dálnice + jsem měla pozitivní i digitální těhotenský test. Dle slov pana doktora když jsem s ním dnes ráno mluvila vypadá vše dobře a hodnota je krásná. Tak uvidíme zítra jestli HCG vzrostlo

loylii
4. srp 2021

A proč testujes před MS? Já se cítila těhotně 3 dny před MS, vyšel mi digital test, ale bylo to proto, ze mám hematologii špatne a musela jsem ihned pichat léky. Kdybych byla zdravá, tak by se se mnou lékařka ani o možném těhotenství před termínem MS nebavila. Jinak den po vynechani MS mi naměřili hodnotu 660 Hcg a po dalších dvou dnech 1550. Dvojcata.

autor
4. srp 2021

@loylii na radu lékaře , za poslední půl rok jsem prodělala 4 biochemické těhotenství, a jak říkám, ms jsem měla dostat v pondělí, před ms vždy pár dnů spinim a tentokrát ne,což se mi zdálo zvláštní tak jsem zkusila test a byl pozitivní. Samozřejmě na ultrazvuku nic neviděl ale já šla primárně hlavně na krev aby se vědělo, zda se tam něco děje.

loylii
4. srp 2021

Tak držím palce, ať není zas biochemko. Vydupej si u Dr Duphaston. Je na udržení těhotenství. Podporuje žluté telisko a zárodek. Bere se až do 3.m a já brala až do 30.tt. Pro sichr😆

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
5. srp 2021

@littlebee124 tak dnešní hodnota HCG je 831,6 jednotek. Sestřička říkala že je hodnota přímo ukázková tak uvidíme 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru