HCG pozitivní. Co myslíte?

tyna1932
10. lis 2021

V pondělí jsem byla na gynekologii kvůli zpoždění MS nejdříve podezření ze to může být vakcínou na covid
Poté díky ultrazvuku viděl pan gynekolog jakou si řekl "dutinu" poslal mě na hcg a výsledek mi došel dnes.
V úterý jsem začala mít bolesti břicha lehké a trochu jsem krvácela dnes když jsem hovořila se sestřičkou na gynde říkala jsem ji to a mám přijít v pátek kdybych opět krvacela na pohotovost
Hcg jsem měla pozitivní volali mi dnes tudíž středa jsem s toho dost nervózní

andycr
10. lis 2021

@tyna1932 a chceš se zeptat na co? Otázku jsi nepoložila.

tyna1932
autor
10. lis 2021

@andycr skrz to krvácení jestli někdo měl zkušenost

leniczka23
10. lis 2021

@tyna1932 jde opravdu o krvácení? Jako že jasná červená krev a v jakém množství? Já to tipuju na krvácení pri uhnizdovani, hematom by Dr.videl . Takže nezbývá než čekat. Držím palce

andycr
10. lis 2021

@tyna1932 špinění na začátku těhotenství je běžné. Může se jednat o krvácení z uhnízdění, po sexu, hematom,... Znervózňuje to, to ano, ale někdy se to stává. Pokud by byly velké bolesti, silné krvácení a čerstvá krev, jela bych na pohotovost. Bohužel v prvních týdnech je to buď a nebo.

aselluska
10. lis 2021

@tyna1932 je to dost časté a i čerstvá krev nemusí znamenat nic špatného. Ale určitě je lepší pro klid nechat zkontrolovat.

zet83
11. lis 2021

@tyna1932 já měla ten první měsíc normálně ještě MS, sice slabou ale měla.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru