Dobre rano, jak se vam to zda? V patek (prvni test byla hladina hcg 149). Nemelo by to rust? Jdu se objednat na krev, ale moje nervy teda dostavaji zabrat!
@zadnyvolnyjmena jsou tam krásně čárky dala bych si nohy nahoru čaj +čokoládu a klid no stres příroda ví co jak nějak krásný test //☘️☘️
@zadnyvolnyjmena mne se to zdá v pořádku 🙂..zkus porovnat test z 11 a 13 dp, a tam uvidíš rozdíl, který je podstatný 🍀 všechno bude dobrý..taky mi test sílil pomalu, dneska už 22+4 🙂
@zadnyvolnyjmena mě ani nenapadlo testovat znovu a znovu. Nekaz si to a pak sem hod foto z utz 👍
Mezi prvním a posledním testem rozdíl je. Testovat každý den nemá cenu, i když člověk se občas neudrží. Hodně štěstí.🙂
@pampeliska1313 Diky, prvni kolo IVF se nepovedlo, jedu druhe a hormony delaji svoje :(
Vždyť nadherne sili
@zadnyvolnyjmena Tak davam update - hcg z krve probehl narust ze 149 (10dp5dt) na 360 (13dp5dt) a ted jsem 16 dni po transferu a porad to vypada takhle. Nemuzu to s nikym sdilet, pripadam si jak magor. Zitra jdu znovu na krev :(
@zadnyvolnyjmena měla jsem 3 biochemka za sebou a testovala jako blázen 🙈 takže mám porovnání. Toto jsou mé testy, momentálně bych měla být 6+5tt. Zdálo se mi, že mi test také sílí málo, největší skok byl mezi 11 a 12 dpo, v tu chvíli jsem se trochu hodila do klidu ☺️
@zadnyvolnyjmena ten poslední růžový test je dnešní a je ranní?
@anonymka227 Ja jsem 17 nebo 18 dni po ovulaci dnes.
@zadnyvolnyjmena tak to byl měl být test asi trochu silnější 😔 když jsem měla biochemka, byly testy taky slabé a nesílily 😔 a dělala sis ho ráno z první moči? ☺️
@anonymka227 Jop vsechny. Nechala sis u biochemka delat krev??
@zadnyvolnyjmena nenechala, teď zpětně vidím, že to bylo marný od začátku, testy 14dpo byly s biochemkem silné jako teď když to snad vyšlo 11dpo a sílily úplně minimálně, spíš jsem si to přála než by to bylo vidět 🙈
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já myslím, že je to ok. Proč dělat pořád testy když už vyjdou např 2 pozitivní?Užívej si 🍀🍀🍀a zbytečně se nestresuj