Ahojky, podle testů který svítí jak dálnice těhotná jsem jen řešíme s doktorem věc že na ultrazvuku není nic vidět byla sem 28.1 . Poslední MS byla 20-26 .12 . Mám dost nepravidelný cyklus od kyretáže která byla v srpnu.Samozřejmě krev mi odebrali první vyšla 229 a druhá 571 moje otázka zní - jedná se o mimoděložní těhotenství nebo je možný že je prcek jen malý a ovulace proběhla později .Jsem po jednom zamlklým těhotenství tak mám dost obavy a tím že sem toto nikdy takto neřešila tak se tu treba někdo najde se zkušenostmi. Díky moc ️
@vlasta1981 moc děkuju právě mě děsí to že doktor řekl že když teď nebude nic vidět pošle mě na laparoskopie aby se vyloučilo mimoděložní
@carolinam89 hned by kuchali. Dej tomu čas .
@carolinam89 mohla se posunout ovulace ale i to může bejt mimo to nelze říct že ne počkala bych až bude krev přes 1000 a pak by už mělo bejt něco vidět na ultrazvuku
@carolinam89 ahoj máš nějaký posun?
@vlasta1981 ahojky byl vidět váček 8mm takže uvidíme jak to půjde dál
@carolinam89 držím palce
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@carolinam89 buď úplně v klidu . V děloze je něco vidět až při hcg vyšší jak 1000 . Mohla se ti posunout ovulace ,dele to cestovalo ...já při 2500 hcg nic v děloze až při 20tis a víš také posunuta ovu atd ...Vydrz. Já vím že se to lehce říká ,mám to nedávnou za sebou . Sama víš že je to buď a nebo . Věř mimi .