Graf BT a možné těhotenství. Co myslíte?

dendasubaristka
1. bře 2020

Holky vim ze mi to tu žádná neřeknete a nevíte,ale jak vám to přijde? Graf vypadá takhle. Mám to dostat až v pátek ale pár dní už mám ms bolesti. Což já normálně nemívam. 5dpo jsem ráno zaspinila a ta teplota už je 3 dny bez výkyvů. Díky. Teď jsem 10dpo.

veronika917
1. bře 2020

@dendasubaristka víš jak dlouhou mas lutealni fázi? Dokud nepřijde ms, tak jsou to jen domněnky. Mě se takhle teplota drží až do ms a třeba den před klesne, takže se muže všechno ještě změnit. Ale naděje tu je vždycky 😉

gbp
1. bře 2020

@dendasubaristka muzu to rict treba takhle 😊 zalezi na co presne se ptas 😉 jestli muze? muze. ale taky nemusi 🤷

terka80
1. bře 2020

@dendasubaristka me klesa bt den pred ms ale pod linii jde az 2 dc.bohuzel musis vyckat

dendasubaristka
autor
1. bře 2020

Chápu holky. Jen u mě když jsem měla vždycky dostat ms.tak nikdy takhle křivka nebyla no. Já vím no musím počkat.

dendasubaristka
autor
1. bře 2020

@veronika917 luteální fázi mám 13-14 dní no.

dendasubaristka
autor
1. bře 2020

@gbp děkuji. No uvidím. Já už čekám tak dlouho že doufám každý cyklus kdy mám něco jinak než normálně. Tenhle mě třeba bolí podbřišek jak na ms už pár dní. A teplota je jiná než vždycky no.

nat
1. bře 2020

@dendasubaristka Graf je hezky ale byt to muze a nemusi,bud zkusit test pokud jsi 10 DPO a nebo proste pockat do patku kd yma prijit MS.Ja mela takove grafy taky a teplota klsesla par hodin pred MS ,je to opravdz tezke takhle radit 🙂

gbp
1. bře 2020

@dendasubaristka rozumim ti...cekala sem 3 a pul roku. nakonec sem mela uplne jine priznaky, nez sem ocekavala. kazdy cyklus sem mela neco jinak, kdyz sem to sledovala. a taky sem si myslela, ze az tam bude, ulevi se mi. ale kdyz sem pak zavolala na gynekologii a musela cekat dalsich 14 dni, aby neco videli a pak se kazdy den premerovala, jestli mi ta teplota neklesne, bylo to cekani na ms proti tomu pohodicka.

dendasubaristka
autor
1. bře 2020

@gbp jo my se snažíme 3 roky no :( a jaké jsi měla příznaky. No to musi být hrozný stres člověk musí mít strach aby se něco nepokazilo než dojde na gyndu. A jak se vám povedlo? Psychika nějaké doplňky?

gbp
1. bře 2020

@dendasubaristka nejdriv sem si rekla, ze zmenim doktora a kdyz nic, dam si do konce roku. tak sem zmenila, vybrala sem si doktorku, ktera zaroven pracuje v car. me se tam fakt hodne nechtelo... doktorka je super, do niceho me netlacila, poradila mi Inofolic a rekly sme si, ze tedy dame do konce roku. taky sem si rikala, ze je super, ze te bych se teda asi sverila do pece i v tom caru... vyzkouseli smens manzelem plno ruznych doplnku, jeden cas mel o spatny spermio, takze i zmenil praci, ja zhruba v pulce te cele snahy taky... taky sem zacala cvicit hormonalni jogu, skoro po roce te jogy+kontryhel a malinik+tehu vitaminy+Inofolic (3 mesice), manzel kotvicnik se to povedlo. teda ani nevim jak...ne ze bych na to nemyslela, myslela sem na to porad, ale tak nejak sem to spis vzdala. sla sem poprosit svuj oblibeny strom a rekla mu, ze jestli me v tom nechce nechat, tak ze ted je posledni sance. nekdo na takove kraviny samozrejme neveri, taky vesmir sem prosila. ten mesic sem sezrala hromadu bio zeleniny, vypila spousty burcaku a mela (manzel rika, ze kouzelnou) houbovou smazenici. taky sme si na chatu pridelali manku s cipiskem, meli sme tam jen rumcajze 😁 jo a taky sem cetla Zitakovske bohyne. a ted vis vsechno a sama si muzes vybrat, cim to bylo, protoze ja to nevim.

gbp
1. bře 2020

@dendasubaristka jo a priznaky: vysoka teplota 15 a 16 DPO, nespavost (uz tyden sem se budila ve 3 rano a pak uz nespala), brutalne zive sny, bolel me zaludek, po ruznu strevni problemy, podrazdenost, nezadrzovala sem vodu jako jindy pred MS a nebolely me prsa jako jindy pred MS. obcas me pichlo v podbrisku, bylo mi blbe behem dne. a mela sem brutalni pretlak energie. to vse pred pozitivnim testem. fakt sem si myslela, ze mam virozu uz tak tyden...

dendasubaristka
autor
1. bře 2020

@gbp no tak já jsem typ co věří na takové věci a jsem ráda že jsem na někoho takového narazila. Plus taky nechci jít nikam do caru. Tento první cyklus jsem začala pít fertipronu,čaj s pěti bylin a ve čtvrtek jsem byla poprvé na Mojžíšove. Plus jsem tento měsíc poprvé neřešila ani sex protože jsem viděla že má manžel starosti a tím pádem neměl ani chuť. Takže jsem si řekla že ani s ničím nepočítám. No a nakonec byl sex den po ovulaci,ale byl takový šílený a žhavý a já jsem měla tolik hlenů že ani nevím kde se to vzalo. Ale bylo to den po ovulaci,takže jsem si řekla že a toho nic nebude. No a od úterý mi začali všelijaké příznaky,teplota taky taková jiná. No takže mi to samozřejmě začalo hlodat v hlavě. S tím že tedy gyndarku chci taky změnit nejsem s ní spokojená. A když věříš na takové věci byla jsem u jedné známé kartářky a ta mi řekla že to těhotenství tam opravdu mám jen to mám v hlavě.

gbp
1. bře 2020

@dendasubaristka 😁 pekne. a taky synchronizovany orgasmus 👍 nam pomohl 😂 drzim palce, ale ted se jdi radsi projit ven a pocitej snezenky. drzim palce 😊

dendasubaristka
autor
1. bře 2020

@gbp tak ten orgasmus synchronizany máme 🙂 jo jdu zrovna na chvíli do práce tak je budu počítat :D

dendasubaristka
autor
2. bře 2020

@gbp ahoj tak jsem včera taky prosila vesmír :D jo a dnešní graf. Já si nemůžu pomoct ale já nikdy takovou krásnou rovinu neměla.

gbp
2. bře 2020

@dendasubaristka tak drzim palce. ja treba parkrat jo 🤷

dendasubaristka
autor
2. bře 2020

@gbp děkuji :* jj psala jsi to právě 🙂 proto píší že jsem to včera taky zkusila 🙂

dendasubaristka
autor
4. bře 2020

@gbp Tak u mě dnes takto :( test negativní. Začínám špinit. Takže jsem jasná. A hlavně co jsem? Strašně moc naštvaná na sebe :( jak jsem zas pitomec doufala když bylo úplně jasné že to tento měsíc nemohlo vyjít.
Dostala jsem první dva cviky na Mojžíšove tak odpoledne jdu na to. A zítra další návštěva kde budeme řešit mobilizaci kostrče.

gbp
4. bře 2020

@dendasubaristka kazda sme jina, tezko poradit. ale napada me k tomu jeste jedno. ja sem velmi planovaci typ. co si umanu, toho dosahnu. zkousela sem vsechno mozne, jedla zdrave, cvicila, mrte doplnku...a sralo me, ze 1+1 jsou prece 2, tak jakto, ze kdyz scitam 1 a 1, nevychazi mi dve. a ja si myslim, ze mi ta dlouha cesta prave tohle pomohla pochopit...ze vsechno nemam ve svy moci, ze nekdy ikdyz pro to delas vsechno, tak to tak proste neni. naucila sem se mit rada svoje telo a verit mu, ze vi co dela a naladila sem se na neco vic nez je jen chladna logika. bylo to utrpeni, ale me to dalo do zivota moc.

dendasubaristka
autor
4. bře 2020

@gbp a já jsem právě taky plánovací tip. Musím mít vše pod kontrolou. A taky si říkám doprčic,tak teď už proto už víc dělat nemůžu a pokud to ani pak nepujde když dochodim Mojžíšovou,budu brát vitamíny a pít čaj. Manžel vitamíny. A prostě nic nepomůžu,tak se na to snad už vyseru. Jo ještě můžu změnit tu gyndarku nejsem. S ní spokojená a furt mě tlačí někam kam nechci.

gbp
4. bře 2020

@dendasubaristka tu urcite zmen 👍 ale jinak preeeeesne vsechno jak pises. takle sem si vse planovala, odskrtavala jak cile. jako kdyz sem studovala. jenze zivot neni skola, ani semetry a zkousky. zacala sem vic premyslet o sobe a jak to mam a jestli neni nejaky duvod, proc to miminko k nam nechce...ze ma treba taky nejaky duvod. nerikam, ze sem se uplne vnitrne zmenila, ale spis musela nektere veci pochopit si myslim. psala sem si celou dobu denik a kdyz zalistuju zpatky, boze! no sila cteni. zacala sem delat imaginace, cvicit hormonalni jogu, meditace. nerikam, ze je to pro kazdeho, ale ja sem to asi potrebovala.

dendasubaristka
autor
4. bře 2020

@gbp no přijde mi že v tomhle jsme si hodně podobné,až teď po 3a půl letech jsem proto začala víceméně něco dělat. Do teď jsem o tom jen mluvila. Takže až teď až opravdu zjistím že pro to víc udělat nemůžu se snad otrepu. Hodně se i zaměřují na to kolem myšlení. Popravdě nemám se moc ráda své tělo, strašně se podceňuji a potřebují cvičit atd abych byla se svým tělem spokojená. Do diáře si píšu každý sex atd. Ať mám prostě přehled. Nedokážu to úplně vypustit musím pod tím mít kontrolu. Přitom vím že stejně neovlivnim jestli ten sex bude nebo ne. Zpětné mi to taky k ničemu nepomůže.

gbp
4. bře 2020

@dendasubaristka ano, me taky nepomohly rady at se na to vykaslu, at nic nemerim, at na to nemyslim...musela sem si to zkusit, prozit a pochopit. to je bohuzel neprenosna zkusenost a nekdo prave nevydrzi cekat, nez se tou dlouhou cestou prokouse a pochopi a jde hned do caru. a tam ja sem moc nechtela, ale nakonec se i s touto moznosti vyrovnala. kazdy si musi najit tu svoji miru. a byl to dobry trenink na tehotenstvi, ted to opravdu ocenuju.

dendasubaristka
autor
4. bře 2020

@gbp no právě. Já tohle říkám stále. Každý podle mě má šanci otěhotnět přirozeně. Opravdu každý. Jen někomu to trvá dýl,ale bohužel nevydrží nebo tomu nevěří. Ale jak je možné že řeknou páru jste neplodní,máte nějaky problém. Nikdy neotěhotnite přirozeně. Dají tisíce ani tak to nejde. A najednou buch a otěhotní přirozeně. Divné. A takových případů mám kolem sebe tolik že proto nechci nikde. A věřím. Jen si musím projít asi nějakým uvědoměním a plánováním a tím vším no.

gbp
4. bře 2020

@dendasubaristka tak asi kazdy, kdo nema nejaky zdravotni problem. jenze malokdo chce cekat a pracovat na tom. ono to stoji usili a lidi sou pohodlni. a taky ta masaz spolecnosti, vsichni HA, jak jednou vysadis, si v tom! WTF ja nemela po vysazeni trictvrte roku menstruaci! za me HA nikdy vic. a po roce se mluvi hned o neplodnosti, to vydesi kazdeho. a taky je to obri business. jako nerikam, manzel byl taky dvakrat na spermiogramu. poprve nam taky rekli, ze to prirozene nejspis nepujde. a zmena prace, pradla a zivotniho stylu, par bylin a pockat...pomohlo a za rok ho mel skvely! takze asi tak.

dendasubaristka
autor
4. bře 2020

@gbp jo s tou antinou dobre no :D to máš pravdu blbost. Kdyby to tak bylo každý hned otěhotní. Já brala 9 let prášky a furt nic. A hlavně tělo nesmí ovulovat tolik let a najednou po něm chtěj ať otehotnis. No nikdo totiž moc nevěří tomu že by to chtělo třeba jen čas, uvědomění,bylinky nebo cokoliv takového. Všichni berou jen jako doktory spásu. A u těch chlapů taky jak píšeš, stačí jen pár úplně obyčejných věcí upravit a je to.

dendasubaristka
autor
5. bře 2020

@gbp ahoj musím se ti pochlubit 🙂 první měsíc pití čaje a 3ti lekce Mojžíšové a dnes jsem dostala krásně menstruaci bez špinění. Záda mě po hodně dlouhé době neboli. Do teď jsem spinila dva dny pak na jeden den zakrvacela a pak zas spinila. Je to úplně boží a mám radost 🙂 16.3. jdu na mobilizaci. Včera jsem cvičila první cviky a jde fakt znát že to mám povolené ty svaly. Jsem nadšená a vím že to půjde. Věřím tomu 🙂

gbp
5. bře 2020

@dendasubaristka tak super 😊 at te to bavi a dela ti to radost 👍

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru