Zdravím, chtěla bych se zeptat. V pondělí se měla dostavit MS. V úterý odpo jsem si dělala první test, ve středu ráno a odpo další, poslední dva dnes ráno. Všechny jsou s citlivostí 10, poslední 25. Myslíte, že čárka sílí? Trochu se bojím, že si to jenom moc přeju aby sílila a ve skutečnosti tam takový rozdíl není a 😒 můžete na to mrknout jiným očkem? 😉 při prvním těhu byla hned druhý den po vynechání čárka daleko silnější. Tak jsem z toho teď trochu zmatená, jestli je vše ok. Děkuji za názory
@elinka89 Sili krasne 🙂
no jasný.)
přésně🙂
Děkuju, docela jste mě povzbudily 😉 Manžel mi říká, ať se na to neupínám, že kdoví jak to dopadne. On je teď poslední dobou vůbec nějakej divnej. Jo, je asi pravda, že jsem tím zmagořená. Koukám na ty testy x krát denně, takže už mi ty čárky splývají v jednu 😀
nádhera - sílí - moc gratuluji
tak co, jak ti to dopadlo,🙂
@janinkadufinka dík za optání 😉 dělala jsem si test dneska ráno a řekla bych, že je stejný jako ten ve čtvrtek. Tak je dobře, že neslábne. Ještě týden musíme vydržet, k doktorovi jdu 2.3. 🙂
to jsou dálnice holka. taky bych takový chtěla. držím palce moc!!
aj.... no a ještě dotázek,po jak dlouhé dobé hontroluješ tu čárku, ono když to necháš moc dlouho,tak se tam taková falešná objeví.no,jestli chceš mít jistotu a nevadí ti do toho trošku vrazit,kup si test clear blue-je digitální.pooooooooooooooořádně si přečti ávod a zkus to.řekne ti,jestli jsi těhu a i jak dlouho🙂 hodně štěstí pa
@janinkadufinka nevím na koho je dotaz směrován. Jestli na mě, tak tím že je čárka viditelnější jsem myslela na novém testíku, asi jsem to blbě napsala 🙂 možná jsem měla ovulaci dýl, teď jsem si jí nehlídala, tak možná proto ty slabší čárky na začátku 😉
ahojky,nee,psala mi loupáček,že slábne..
@janinkadufinka jo tááák, tak to pardon 😉
né,v poho a tobě moc gratuluju🙂
vidim jí tam🙂
@janinkadufinka podruhé dnes již žádná nebyla, jen jedna
děláš z ranní moči?
@janinkadufinka ano dělám
@xpisa tak co?
@janinkadufinka sílí,nebo slábne?
@janinkadufinka spíš slábne
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@elinka89 krásně ti sílí 🙂