Máte některá s tímto grafem zkušenosti? Trochu mě zaráží ten pokles teploty? 😔 a test dnes opět pozitivni🤷🏼♀️
@fany122e ja uz jsem z toho blázen fakt 😂
nesmí klesnout pod čáru, já už bych se dál nestresovala měřením, pokud máš // na testu a počkala do kontroly u doktory. po zjištění // už je to stejně buď a nebo a žádný testování ani nic jiného ti tak úplně neřekne, jestli je to ok nebo není, ani sílící čárka nebo stoupající teplota, za mě v tuhle chvíli už je tohle sledování a měření nebo testování akorát zbytečný stres. držím palce 🍀
@bejuna29 asi mas pravdu.. ještě jsem z toho vlastně neměla ani pořádně radost, díky tomuhle hlídání a kontrolovani 🙈 takže už na to prdim a dej se vůle boží 🤭😇
Nerob si z toho ťažkú hlavu. Tiež som mala po poz.teste nižšie teploty ako predtým. Radšej som prestala merať,aby som sa nestresovala a urobila som každý druhý deň test či čiarka silnie. Syn už bude mať dva roky. Gratulujem a držím prsty ✊ ☘️
Pri ovulaci vyskoci teplota a pri nidaci poklesne a pri zachyceni embrya se spusti kolotoc a teplota opet stoupne nahoru . 👏👏👏 🤞 🤞🤞
@andreacantu no akorát nadační pokles (pokud je, není to pravidlo) vypadá jinak nez tenhle graf 😉
@nina004 děkuji 🍀🍀 dneska jsem se na měření a testování vypadla. Uvidíme na kontrole za 2 týdny 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
pokud nespadne pod tu caru, tak je vse ok… gratuluji 😊