Ahoj, prosim nemate nekdo zkusenost s testem Intimed pregnancy? Vysel mi (ted v podvecer) podivny vysledek - uz jsem chtela po par minutach test vyhodit a najednou koukam na sotva znatelnou podivne rozpytou carku.. Nutno podotknout, ze jsem test polozila po tom, co jsem si myslela, ze je negativni, na trochu mokre umyvadlo, takze se mohl mozna trochu nasaknout vodou. Taky jsem s nim docela "mavala"🙂) Muze to mit vliv na vysledek? Co si o tom myslite?
@lisca je výsledek odecitan jak je v návodu? Kolik dní mešká ms?
@lisca řekla bych, že duch je sice malý, ale znatelný ;) navíc tenhle test má citlivost 25 takze bych být tebou zkusila ještě z ranní moči test s citlivostí 10 (mamatest, Pepino, růžový benu livsane) nebo pak digitální clearblue, který je bych řekla nejspolehlivější ;) ...máš ještě před MS nebo už máš zpoždění?
@lachtanice86 No mam dost nepravidelnou MS - kojim, takze tezko rict, mela jsem ms i po 74 dnech, i po 30 dnech. Ted je to 32 dni od minule ms. Odecitan byl jak je v navodu- tedy vysledek jde vyhodnocovat uz po minute,ale pro potvrzeni negat. vysledku je nutne pockat 5 minut. Sice jsem u toho nestala s hodinkama, ale rekla bych, ze se tam duch objevil az po tech 5ti minutach. Co me ale zmatlo- vcera jsem zacala spinit, myslela jsem,ze se dostavila MS. Jenze pres noc jen spineni a dneska nic...
Jo a mirny tlak v podbrisku snad citim, ale nevim, jestli si to nevsugerovavam, protoze nez jsem si udelala test, tak me to ani nenapadlo 🙂
@lisca tak jestli pp 5ti minutách tak bych to neřešila a ráno zkusila další test s citlivostí 10
Diky holky za odpovede 🙂 nojo, jen do zitra vydrzet...doma uz zasny test nemam, takze nezbyva, nez cekat...
Já bych řekla že to čárka je,sice rozpita ale je
Ha🙂) tak na fotce ji vidim, nicmene je v pribalovem letaku napsano, ze se po 5ti minutach odecitat nema, protoze se negativni vysledek prave muze zmenit na falesne pozitivni jiz po nekolika minutach od ukonceni testovani...a do 5ti minut tam opravdu nic nebylo🤔
No nic, rano bude moudrejsi...
@lisca ovulace muze udelat ducha i na tt. LH a hCG jsou pofobne hormony.
@sudylichozrout faaaakt?já to slyšela jen opačně,tak to je síla 😟
mne ty intimed pregnancy dělaly ducha skoro vzdycky... uz je nekupuju...jinak spineni muze byt i hnizdeni vajicka....
@sudylichozrout tak asi na tom něco bude,já mám teď cca období ovulace, nepociťuji teda žádné příznaky ale mám ji vždy cca plus mínus stejně,teď to je cca 4 dny od ovulace a na testu pidi mini mikro duch.resp ovulace mohla být před čtyřmi dny a nebo klidně dnes,to je masakr to sem fakt netušila že tt ukazuje ovu,díky za info 😉
@balogis jj, neni zac. Oba hormony jsou ze stejne skupiny, kdyz to zjednodusim. Ovu test reaguje i na hCG a tehotensky muze, ale nemusi zareagovat na LH pidi duchem.
@angl jj, je.
@angl je... vidím
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
To mi prijde jako vcelku normalni duch 😉