Falešné těhotenství?

ladyhacek
26. bře 2016

Ahoj stalo se Vám, že jste měli příznaky těhotenství, ale těhotné nebyli?
Beru prášky a kojím - ze začátku jsem měla problémy a často krvácela (2x-3x do měsíce) teď už asi 2 měsíce nekrvácím (u dr jsem nebyla ale mluvila jsem s ním a prý tím, že ještě kojím krvácet při práškách nemusím > že by se mi to po x měsících srovnalo? )
Jinak poslední dobou mám obří chutě na sladké (nevydržím den bez sladkého) > ročního syna stále kojím a v noci se často budí - takže nedostatek energie z nevyspání jsem přičítala tomu sladkému - abych dohnala energii.
Ale jsem opravdu hodně unavená (ale zase se poslední dobou fakt snažím a doma je více méně stále uklizeno > nějak mě to chytlo - říkala jsem si, že by hnízdění 😀 ) Včera jsem byla na procházce s malým a udělalo se mi nevolno - chtělo se mi zvracet - ale rozdýchala jsem to. Mírně mě pobolívá podbřešek (to jsem měla s malým - cítila jsem jak se roztahuje děloha)
Testy jsem si dělala dva a negativní ale nějak to ve mě hlodá a dnes? po pizze šílená chuť na zmrzlinu (a to jsem dnes už zákuse měla ☹ ) Dost jsem po porodu zhubla a by šťastná (jsem silnější) ale zase to nabírám a dost rychle ☹ > také když jím jak nezavřená, že?
Ja a poslední věc - malému teď rostou zuby a v noci si ze mě udělala prakticky dudlík (ale i to se už stalo) a dost mě už bolí bradavky a jsou hodně citlivé a prsa se mi zvětšila (ale to bude i díky rostoucí váze).
Chci zajít k dr ať mě prohlédne, ale když testy jsou negativní říkám si jeslti si nebude myslet, že jsem šílená .

Miminko plánujeme, ale až tak za půl roku 🙂

Díky za vaše názory a zkušenosti

soyevita
26. bře 2016

@ladyhacek Ahojky,taky jsem tyto stavy mívala a těhotná jsem nebyla.Jak mi začalo být na zvracení a bolela mě hlava,už jsem byla "těhotná". Prostě paranoidní. 😉 Čím víc jsem se zkoumala,tím víc příznaků jsem viděla.A Ty kojíš a bereš antikoncepci?

shine2015
26. bře 2016

@ladyhacek ono to muze vse souviset s tim ze miminko je stale u prsu....nemyslim ze by jste byla tehotna....a vubec kdyt berete ha....

ladyhacek
autor
26. bře 2016

@soyevita ano 🙂 takže teoreticky bych otěhotnět neměla 🙂

soyevita
26. bře 2016

@ladyhacek U mě poznala první,že jsem těhotná moje3,5 měsíční dcera.Chutnalo jí jinak moje mléko,vždycky jí bylo že začátku na zvracení.Asi návalem hormonů změnilo chuť.Za 14dní bylo zle už i mě.Doktor mi tvrdil(žila jsem ve Španělsku),že když plně kojím,že těhotná být nemůžu.Ale já věděla,že jsem,nepotřebovala jsem ani těhotenský test.Pak už jsem byla paranoidní,jak mi bylo nevolno,tak už jsem se strachovala......Říkala jsem si,že už snad můžu otěhotnět i že vzduchu 😀

yentl
27. bře 2016

@ladyhacek S tím zkušenosti nemám, abych mohla poradit. Na jídlo mám chuť pořád, protože jsem unavená, kojím pořád, ale malého naštěstí můžu od prsa "odpojit" a dát do postýlky. Stalo se mi, že jsem měla křížové bolesti, jako netěhotná, ale to s těmi potížemi, co píšeš, nemá moc společného. Držím palce, ať brzy nabereš energie!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru