Ahoj holky
Mám dotaz a takový problém. Moje menstruace je cely život dost nepravidelná. Občas mám období kdy se to srovná ale to je opravdu výjimka. Teď poslední roky to bylo tak, že jsem menstruaci měla 1-2 krát za rok. Teď posledních půl roku to šlo docela pravidelně ale cyklus je třeba někdy 33-45 dní. Jinak beru léky na štítnou žlázu a můj gynekolog mi řekl, že mám polycystické vaječníky. A teď k věci - moje menstruace byla naposled 8.7 a od té doby nic. Nějak jsem to úplně neřešila ale pak jsem si říkala, že si udělám test radši. I přesto, že mi můj gynekolog oznámil , že otěhotnět by bylo dost těžké přes mé poruchy. Já už tohle neřešila, protože děti mám. No ale testy mi ukazují slabé 👻 ale čárky nesílí.No nic dnes jsem byla u dr. byl proveden ultrazvuk
Polycystické vaječníky mám furt a nějaký stín tam je ale nedá se na 100% určit těhotenství . Takže příští týden mám opět přijít na ultrazvuk. Testy jsou Mamatesty a jeden digitální. Digitální vysel - negativní . To jestli budu mít dítě nebo ne mě nějak nevadí. Spíš jsem v te nejistotě proč 👻jsou a ultrazvuk zatím nic.
Nemáte taky takové zkušenosti ? Dekuji
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nellinka1113 na ultrazvuku jde vidět až když je HCG vysoko testy máte z 👻 tím pádem bych asi těhotenství za tím neviděla možná bych zašla na krev