Falešně pozitivní tt Sluníčko. Měla některá?

venun05
17. únor 2021

Ahoj holky,

prosím Vás měla jste některá falešné pozitivní tt sluníčko? Nebo se Vám stalo, že jste ráno měly testy negativní a odpoledne pozitivní?

Včera jsem dělala tt sluníčko odpoledne a naběhl prakticky hned krásně viditelný duch. Dnes ráno ovšem sluníčko negativní úplně a dr. Max nepatrné cosi (podle mě) ryska.

Podle BT jsem 12 dpo, teplota stále nahoře. MS chodí kolem 14 dpo.

Dekuji za reakce a případný rady.

alice345
17. únor 2021

Zkuste těhu test z krve (píchnete se do prstu a kapku krve dáte do toho testu). Měl by být citlivější než z moči, protože v krvi je stálejší hladina hcg a můžete ho udělat kdykoliv přes den. Prodává se v některých lékárnách a spojí cca 250.

lachtanice86
17. únor 2021

@alice345 ten ke často falešně pozitivní
@venun05 počkej do terminu ms a pak udelej test

michaelarousova
17. únor 2021

@alice345 ten bych nekupovala..to je snad nejhorsi test na trhu☺️To je uz jistejsi jit na odbery ...
@venun05 ale pockala bych do terminu ms☺️

zrzeckas
17. únor 2021

Tehu test z krve.... Moje zkusenost negativni a hodne holik ji ma stejne.. To opravdu zajit na odbery jako samoplatce nebo vyckat do ms... Clearblue digi (cca stejne penize) tam pisi, ze lze jiz 5 dni pred ms.... Ale cim pozdeji, tim lip no

pepickovapavlinka
17. únor 2021

@michaelarousova není pravda že je to nejhorší test já s ním naopak byla moc spokojená mě nikdy nezklamal

pepickovapavlinka
17. únor 2021

@venun05 buď si zajděte na krev kvůli HCG nebo to bylo biochemické 🤷🏻‍♂️

michaelarousova
17. únor 2021

@pepickovapavlinka ja ho mela 3x pozitivni a ani jednou tehotna☺️

venun05
autor
17. únor 2021

Děkuji všem za reakce 😊 testnu ještě v den MS a uvidím.. Na test z krve jsem nic kladného neslyšela takže pokud bych pořád dumala zkusím digitální 😊

pepickovapavlinka
17. únor 2021

@michaelarousova no záleží taky jak moc pozitivní byl.A nebo to mohlo být biochemické

michaelarousova
17. únor 2021

@pepickovapavlinka nene nebylo prostevje to test k nicemu..pozitivnich ohlasu na nej moc nenejadete☺️

venun05
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
alice345
17. únor 2021

Já teda na test z krve nedám dopustit, ty čůrací mi vycházeli všelijak, až ten z krve ukázal konečně pozitivní výsledek 🙂 ale každá máme jinou zkušenost, to je jasný

7denisa2015
19. únor 2021

Ahoj jsem tu nová jménu ji se Denisa.
A chci se zeptat, dnes ráno jsem si dělala,
Tehotensky tes vidím tam ducha můžete mi říct jestli to také vidíte.

zrzeckas
19. únor 2021

@alice345 taky mi ukazal pozitivni vysledek a papirkovy z moci ne.... Tehu jsem nebyla a hodne holek mi reklo, ze to dela a nedoporucovaly ho.. Jak rikas, kazda ma jinou zkusenost.... Stejne jako neni pravidlo, ze kdyz neprijde MS musi byt hned dve carky na testu nebo dalnice uz pred MS atd🙂

pepickovapavlinka
19. únor 2021

@7denisa2015 a jak vypadal test po zaschnutí?Pokud tam byl duch i nadále tak potichu gratuluji

7denisa2015
19. únor 2021

@zrzeckas děkuji za radu 😊

7denisa2015
19. únor 2021

@pepickovapavlinka teď mi to de trochu vidět 😊

pajasala
19. únor 2021

@7denisa2015 přijde mi že test je provedený špatně. Rozpity a i ta čárka je neúplná.

7denisa2015
19. únor 2021

@pajasala uvidím ráno lepší je hned ráno si udělat jinak děkuji za informaci😉

pepickovapavlinka
19. únor 2021

@7denisa2015 ten test je ale nějaký divně rozpitý udělala bych noví

emilka91
1. zář 2022

@venun05 ahoj, zkousim obnovit diskusi, jak ti to prosim dopadlo? Vyslo mi ted neco podobneho. Je to GS Mamatest.

danca9257
1. zář 2022

@emilka91 tohle vypadá na vadný test.

emilka91
1. zář 2022

@danca9257 je pravda, ze jsem ho asi ponorila trochu pod uhlem… no.. taky mi prijde, jak kdyby v te spodnk polovine chybela barva. Mam teprve 7 dni pred MS. Testovala jsem, protoze me boli v podbrisku, coz nemivam a ovulacni byl negativni. Ta probehla pred 10 dny.

agneska7
1. zář 2022

@emilka91 mě tohle jednou taky udělal . Těhotná jsem nebyla test byl vadný .

emilka91
1. zář 2022

@agneska7 diky ;)

danca9257
1. zář 2022

@emilka91 zkusila bych jiny test😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru