Falešně pozitivní?

1. pro 2022

Ahoj holky, je to falesne pozitivni? Mam zpozdeni, ale bohuzel jsem zacala lehce špinit.🙃😊

dominika1008
1. pro 2022

Ahoj takhle vypadal můj test po 1 dni zpoždění ale být tebou zkusila bych třeba za 2 dny znovu 🙂Držím palečky ☺️

hasara33
1. pro 2022

Falešně pozitivní určitě ne, ale spíš bych se obávala biochemického těhotenství 🤷‍♀️ nicméně nemusí to vůbec znamenat nic špatného 😉 uvidíš zda se rozjede ms nebo bude test sílit 😊 hodně štěstí 🍀

lencaa11
1. pro 2022

Udělala bych za 2 dny znovu test tyhle jsou dosti spolehlive ☘️☘️

autor
1. pro 2022

@hasara33
@lencaa11 Děkuji moc holky za reakce. Obavam se prave toho biochemickeho😔 Ale ted mi prijde ze jsem zas prestala krvacet, tak uvidim...
@dominika1008

jjasmina
1. pro 2022

Nejspíš to odejde samo

klokanka31
1. pro 2022

Já bych se obávala mimoděložního 🤨

mysh_me
1. pro 2022

Je to slabe pozitivni test, ale takhle na zacatku je to vzdy bud a nebo. Budto bude krvaceni silit a odejde to s opozdenou ms, nebo krvaceni prestane a silit budou testy 🤷🏻‍♀️ Ale to se dopredu poznat neda, co se stane dal, ani z testu. Drzim pesti at to dopadne 🍀

autor
1. pro 2022

Holky, tak krvaceni ustoupilo behem hodiny, tak uvidime😄

maximaty
1. pro 2022

Tyto CB jsou tím známé, že dělají tyto rysky po limitu. Udělej test za 2 dny, pokud se MS neukáže. Držím pěsti.

mionella
2. pro 2022

Také mi udělal tento test rysku ale tady vidím šířku carecky tipla bych si opravdu pozitivní držím palce ať to klapne 😊👍🍀

autor
3. pro 2022

@mionella Ahoj holky, tak se opet hlasim.. krvaceni teda prislo ale v neobvykle slabem mnozstvim. Byla to cerveno tmava krev. Dnes uz krvaceni skoro prestalo. Tak jsem si udelala dalsi clearblue dnes cistlivost 25 😅 Tak ja nevim no..
@maximaty
@mysh_me
@klokanka31
@jjasmina
@lencaa11
@hasara33

autor
3. pro 2022

A dodavam.. dnes dušík naskočil hned a potom za 5 min se to vybarvilo😅

klokanka31
3. pro 2022

Hlídej si to krvácení/špinění. Já když špinila tmavě hnědou krví tak to bylo to mimoděložní 😒

lencaa11
3. pro 2022

Ten dole je ☘️☘️pozitivní jen to krvaceni hlídat více klid dát si nohy nahoru

autor
3. pro 2022

@klokanka31 uvidime. Ja ted uplne prestala, tak jsem zvedava a nasadila utrogestan😌

jjasmina
3. pro 2022

No asi bych zašla k dr no, pro vyloučení mimodelozniho. Nicméně i pokud vy to odešlo s ms, tak nějaký čas ten test pozit bude no

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru