Ahoj holky, je to falesne pozitivni? Mam zpozdeni, ale bohuzel jsem zacala lehce špinit.🙃😊
Falešně pozitivní určitě ne, ale spíš bych se obávala biochemického těhotenství 🤷♀️ nicméně nemusí to vůbec znamenat nic špatného 😉 uvidíš zda se rozjede ms nebo bude test sílit 😊 hodně štěstí 🍀
Udělala bych za 2 dny znovu test tyhle jsou dosti spolehlive ☘️☘️
@hasara33
@lencaa11 Děkuji moc holky za reakce. Obavam se prave toho biochemickeho😔 Ale ted mi prijde ze jsem zas prestala krvacet, tak uvidim...
@dominika1008
Nejspíš to odejde samo
Já bych se obávala mimoděložního 🤨
Je to slabe pozitivni test, ale takhle na zacatku je to vzdy bud a nebo. Budto bude krvaceni silit a odejde to s opozdenou ms, nebo krvaceni prestane a silit budou testy 🤷🏻♀️ Ale to se dopredu poznat neda, co se stane dal, ani z testu. Drzim pesti at to dopadne 🍀
Holky, tak krvaceni ustoupilo behem hodiny, tak uvidime😄
Tyto CB jsou tím známé, že dělají tyto rysky po limitu. Udělej test za 2 dny, pokud se MS neukáže. Držím pěsti.
Také mi udělal tento test rysku ale tady vidím šířku carecky tipla bych si opravdu pozitivní držím palce ať to klapne 😊👍🍀
A dodavam.. dnes dušík naskočil hned a potom za 5 min se to vybarvilo😅
Hlídej si to krvácení/špinění. Já když špinila tmavě hnědou krví tak to bylo to mimoděložní 😒
Ten dole je ☘️☘️pozitivní jen to krvaceni hlídat více klid dát si nohy nahoru
@klokanka31 uvidime. Ja ted uplne prestala, tak jsem zvedava a nasadila utrogestan😌
No asi bych zašla k dr no, pro vyloučení mimodelozniho. Nicméně i pokud vy to odešlo s ms, tak nějaký čas ten test pozit bude no
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj takhle vypadal můj test po 1 dni zpoždění ale být tebou zkusila bych třeba za 2 dny znovu 🙂Držím palečky ☺️