ahojik holky! potrebuju poradit nevim co si o tom myslet... mam 5dni do ocekavane MS a jen tak z hecu jsem si udelala dva testy na kterych mi vysly dva dusi myslite ze by to mohlo znamenat tehotensvi? pridam foto jestli je vidite? nebo ja jsem opravdu uz nahlavu 😀 dekuji za odpovedi. jinak zelenej je citlivost 15 a je delany vcera a modry mama test citlivost 10 je dneska rano...
Dusik tam je. Zkus zopakovat za 2 dny jestli sili a uvidis. Drzim palce! Vypada to nadejne!
my to měli přesně takhle...zkus vydržet...a dneska tu máme skoro 5měsíční princeznu 🙂 ...tak držíme palce
@lupinpupin urcite zopakuji 🙂
@petrau1980 tak ja doufam ze to bude tehotenstvi s manzelem si prejeme druhe mimi u prvni dcerky nam to trvala dlouho nez jsem otehotnela tak doufam ze ted se to uz povedlo po 4mesicich skoro... dekuji za drzeni palecku
Přeju hezký den.Já mám na testech pořád slabé dušíky,ale přijde mi,že vůbec nesílí je to vidět na světle.Dělala jsem si mama testy dva ráno a večer (předevčírem) a včera večer a dnes ráno od značky Life Light,ale přijde mi to vše na jedno brdo 🙂 pošlu fotku,ale asi stejně nic neuvidíte :( nebo si je tam opravdu vsugerovávám 🙂 😀
vidím dvě jasné čárky! 🙂 🙂
no to jsou slušné čárky,ne duši,držím palce
@clare21 já tam nic nevidím a pokud tam něco je nesílí to,což je špatně,jinak foto kvalita špatná,takže fakt těžko soudit
@eviku87 myslím že můžeme gratulovat 🙂
@incognito no světlounká čárky většinou těhu je ale pokud nesílí je to biochemické nebo bylo něco špatně,ně vždy končí těhu happyendem,bohužel,ale tady má tazatelka krásné testíky
@clare21 je to hodně rozmazané, záleží jaký DPO nebo kolik dní před MS jsi a hlavně nemá cenu zkoušet různé testy, ty rozdíly ve výsledku jsou velké...takže nakup víc stejné značky a pak testni, jestli sílí. Já jsme opravdu měla 4-5 den před MS (10DPO) slabounkého ducha...na fotce prakticky neviditelného, al etěhu to bylo. Těhu před tím taky byl dušík, ale skoro nesílil....pak z krve zjištěno že HCG stála 60-63...a prostě biochemické těhu. Musíš vydržet🙂🙂
dekuji holky! no jeste uvidime co mi rekne v PO doktor jestli neco uvidi nebo ne. Doufam ze ano ale🙂 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Trochu mě zaráží, že ten s menší citlovostí je méně viditelnej, než ten 15IU. Ale jinak krásní dušíčci. Držím palce, aby sílily 🙂