Ahoj holky, přidávám svůj tt. Jsem nyní 10DPO. Teď 2 dny špiním nahnědle. Citlivé bradavky, bolest hlavy a náladovost jako 🐮😃 až se divím že má na mě muj mužskej nervy 🤣 zkoušela jsem ráno test a tedy dušíka vidím.. co myslíte?
Nevíte co to špinění?
Nic nevidim, ja tedy 10dpo uz mela krasnou carku. Spis bych to videla na brzky prichod menstruace. Ale zkus jeste za 2 dny test.
@safulik špinění by problém být nemělo, testy vám krásně sílí. Sestra to měla na začátku těhotenství a měla zakázaný sex a zvedání těžkých věcí. Dr jí doporučila ascorutin. Těhotenství pak bylo v pořádku až do konce.
Ale píšu jen zkušenost z rodiny. Takhle po internetu vám to nikdo neřekne. Musíte počkat až na kontrolu u dr.
@hanaalb nene po aktivitě to není, a špiním vždy když jdu na záchod tak po utření jinak na spodním prádle nic nemám. Čistá krev to není, pouze takové nahnědlé špinení někdy trochu s výtokem. Teď bych klasicky měla zřejmě měsíčky. Mám cyklus takový trochu nepravidelný od 30 - 33 dnů, a teď mi vychází jakoby 36 den cyklu. Jestli si třeba pamatuje tělo, že teď má být ale menstruace, tak to zkouší? 🤔 Přirovnala bych to ke špinění po měsíčkách
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@safulik nic nevidím. Ale fotka může zkreslovat 🙂