Duchové na testech

talala
4. pro 2016

Ahoj holky, prosím Vas máte některá z vás zkušenosti s testem od Dr.Max lady test? S Přítelem se snažíme o miminko a právě mám 4 dny zpoždění, dnes jsem si udělala test a mám na něm světle růžového ducha, tak nevím zda se těšit, nemám žádné zkušenosti s timto testem a nebo jen poplach. Nebo kdy mám zkusit další test? Moc Děkuji za vaše rady 🙂

lucky22
4. pro 2016

Za mě nejspolehlivejsi test, nikdy neukazal falesneho ducha. Proste kdyz jsem nebyla tehotna tak bylo snehobilo. Kdyz jsem otehotnila krasna carka. Takze jsi tehotna 🙂

bajuliss
4. pro 2016

Klidne priloz fotku na posouzeni 🙂
Pripadne zkus udelat jeste jeden... Ale myslim, ze to vyslooo 😉 🍀🍀🍀

lea212
4. pro 2016

ukaž fotku, ať toho ducha vidíme 🙂

talala
autor
4. pro 2016

Děkuji holky, další test bohužel nemám ale dnes koupím a popřípadě zkusím o pár dní později. Přikládám foto, doufám že tam některá taky něco uvidíte, že jen neblouznim nebo si čárku predstavuji :D.

talala
autor
4. pro 2016
bajuliss
4. pro 2016

@talala ja tam toho ducha vidim 🙂 nekdy staci dat fotku do negativu a jde to videt lip 😉 ja bych teda dnes letela pro testy a rano zkusila jeden α pak za par dni dalsi 🙂
No a pak samozdrejme napis, jak to dopadlo 😉 drzim palecky 🍀

lea212
4. pro 2016

vypadá to na normální čárku, zkus ještě další testy a jestli tam bude, je to jasné 🙂

megynka13
4. pro 2016

Nevidím vůbec nic. Zbytečně bych nepřeháněla a počkala ještě pár dní a zkusila to znovu ;)

myskaol
4. pro 2016

@megynka13 really? 😐

kostrbka
4. pro 2016

@megynka13 Teda já taky nepodporuju lovení duchů, ale mám pocit, že ty nevidíš nikdy nic 😉😜

rickym
4. pro 2016

@talala Vidím🙂 Počkej dva dny a znovu 🙂

megynka13
4. pro 2016

Protože vůbec nic vidět není. A přijde mi trochu hloupé se rozplývat apod. nad ničím, jen proto, abych podpořila něčí "vidinu", která spíše v mnoha případech je jen těšení a představivost. Pak nemají být "falešně pozitivní testy", když si většina jen něco vysní ... Každopádně je to můj názor, nebudu lhát, jen abych udělala radost ;)

rickym
4. pro 2016

@megynka13 Taky bych nikomu nedělala jen radost, když bych nic neviděla, ale tady fakt vidím... 🙂 možná záleží na nastavení monitoru..na mém teda vidět je 🙂

sam99
4. pro 2016

@talala Já tyto testy taky kupovala a vždy byli pravdivé.. Tak držím pěsti, ale dle mého názoru je na co se těšit 😊

kostrbka
4. pro 2016

@megynka13 Já to beru, jen mě to vždycky pobaví - deset holek čárku vidí a ty jediná ne 😅

myskaol
4. pro 2016

@megynka13 utři si prach a prskance z monitoru! Dyť je tam videt na první pohled...

megynka13
4. pro 2016

Nikdo vám názor nebere, tak bych se uklidnila ;) já nevidím nic. Tak by bylo fajn chovat se dospěle a nevyšilovat tady jen proto, že má někdo jiný názor, než vy ;)

racerunner
4. pro 2016

Je tam uplne jasnej 😊, moc drzim palce!

caverina
4. pro 2016

@megynka13 dneska nejaka hadava ne?😀😀😀

lea212
4. pro 2016

@megynka13 tak třeba já jsem silnou čárku na testu viděla až někdy v období, kdy jsem měla těhotenskou průkazku. S tímhle duchem už jsem měla potvrzené těhotenství od lékaře. Naopak kamarádka měla hned po vynechané menstruaci čárku stejně silnou jakou tu kontrolní....

talala
autor
4. pro 2016

Děkuji moc holky, jste moje podpora, aspoň vy...je to možná blbe focení, mobil nemám nějak výkony .. normálně ale vidět je, a to nemusím ani mzourat očima, jak některé holky píšou 🙂 dnes jdu tedy pro další testy a zkusím zítra nebo během tydne a uvidíme 🙂 moc děkuji, snad tomu tak i bude 🙂

myskaol
4. pro 2016

@talala zkus digital od clearblue a bude jasno 🙂

tahejhula
4. pro 2016

Vidim slabou druhou carku. Na fotce meho prvniho pozitivniho testu nebylo videt vubec nic a? 😅

katiex
4. pro 2016

@megynka13 možná je na čase koupit nový monitor ;). Možná taky není pro snažící se budoucí maminky úplně příjemné, když se snažíš pořád přesvědčovat ostatní, že když tam ty nic nevidíš, tak tam nic není... Evidentně jsi rovnou našla na testu dálnici a nevíš, co je nedočkavost...tak za to buď ráda...
@talala tohle není duch, to je čárka 🙂, testuj dál a přeju, ať sílí ❤
@kostrbka souhlasím...taky mám pocit, že slečna nevidí nikdy nic...

astyna
4. pro 2016

I můj manžel tu čárku vidí 🙂 takovou jsem měla asi v den menzesu, poté už byla jak dálnice 🙂) gratuluju.

racerunner
4. pro 2016

@katiex možná je ještě pro @talala brzo na gynekologa, ale někdo jinej by neprodleně měl navštívit očaře 😀, co?

katiex
4. pro 2016
talala
autor
4. pro 2016

Tak zrovna jsem si udělala ještě jeden test, co říkáte holky a jak mám dále pokračovat? Prosím...přikládám foto z rána a z večera 🙂

bajuliss
4. pro 2016

@talala ten v pravo je novejsi ? Tan jde carka videt pekne 🙂 ja si porad myslim, ze je to tam 😉 🍀

talala
autor
4. pro 2016

Ano ten pravý je udělaný před chvilkou právě, carka od rána více zesilila 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru