Ahoj holky zase já🙂
Přikládám fotky ze 7dpo a 9dpo.
Pokud by se jednalo o duch a ne o rysku, neměl by duch sílit víc? V začátcích těhu se prý hodnoty hcg zdvojnásobují každý den 🙄
Nebo zastáváte spíš názor že se jená o rysky?
Oba testy jsou v době focení staré cca 30 minut.
Těhotenské příznaky mám ( bolest prsou i podbřišku i celkově je prostě divně a jinak než při pms). Ale nepřikládám tomu význam, může to být i pms.
Díky moc za názor
Udelej dalsi az v sobotu proste to vydrz a uvidis ten rozdil...drzim palce 🍀
Já bych řekla že to není nic. Možná flek. Zkus test za 2-3 dny a bude jasno, ale zatím bych to brala jako negativní.
Mně se ukázal duch nezachytitelný foťákem 9 DPO. Ducha, u kterého už i na fotce bylo možné říct, že je to sílící druhá čárka, jsem měla na 13 DPO. Takže já bych testovala určitě dál. Pokud to vydržíš, tak udělej test až za ty 4 dny.
Dobře díky, musím vydržet 😁😅
Nějaký stin tam vidím 🙂 těžko říct jestli je to ryska nebo náznak druhé čárky. Zkus za dva dny další test a uvidíš 🙂 držím palečky 🙂
Co jsou to za testy?, zatím vypadají jako negativní. Nejlepší je testovat v termínu očekávané MS nebo po termínu 🙏 Vykašlala bych se na nějaké věčné dpo tolikátý a tolikátý den, zbytečně vyhozené peníze za 20 TT 🙈
@rosalindamelinda Me se tento mesic zpozdila ovu snad az na 25dc (bezne mivam ovu 18-20dc) ...Moc nevim, kdy ms vubec ocekavat. Prijde mi ze obdobi od ovu do ms mivam ruzne dlouhe (11-14 dni), takze netusim...
Kazdopadne vcera nebyl na rannim tt ani naznak stinku ci ducha, takze jsem se uz smirila ze to tento mesic nevyjde..
Já trošku ano. Pokud to není po limitu, tak bych to brala jako douška
@lucik19 ryska.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@reeeza podle mě asi trochu silnější je, mě se ukázal duch až 10Dpo takže je ještě brzy na nějaké silné čárky. Držím palce 🍀🍀🍀