Ahoj holky, mám dotaz. Je možné, že by Pepino test i mamatest udělal duchy? Přikládám fotku. Do ms mám ještě 3 dny, testovala jsem jen skrze píchání v podbřišku.
Zažila jsem jednou už mimoděložní, tak mám obavu. Děkuji za názor.
@nikolaa123 o Mimi se nesnažíme. Máme už dvě děti. Jen nám bohužel nevydržela ochrana.
Já vidím 😊
O těhotenství nejde. Jsou to jen chybné testy. Dnes v krvi HCG 0.9. Tak pozor na test Pepino a mamatest.
@leslieth jaký pozor?Vždyť ty tvoje testy jsou negativní.To co jsi fotila byla ryska nikoli duch
@brumla21 negativní.,,,
@pepickovapavlinka odborník na to, abych řešila co je ryska, a co duch opravdu nejsem. Proto jsem položila dotaz.
@leslieth tak snad víte jak má vypadat duch ne?Má být růžoví a dobře viditelný
@pepickovapavlinka ne, vidím čárku a dál neřeším zda je to duch nebo ryska. Je to prostě čárka na testu.
@leslieth no ale vy tam žádnou nemáte 🤷♀️
@nelinka1998 spíš to vypadá že bude ovulace
@leslieth no pozor, to že je teď krev 0,9 tak na to bych úplně nespoléhala. :D já měla 5 dní zpoždění a čistě bílý test. Pak jsme byli na dovolené, tak jsem netestovala a když jsem přijela, tak skoro dálnice.
Těhotenství mám o 3 týdny mladší oproti menzes.
Takže bych ještě zkusila tak za týden.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@leslieth Ahoj já tam skoro žádného ducha nevidím za mě je to negativní😏 ale zkus udělat test za tři dny držím palce 🍀