Ahoj holky, přidávám zkušenost s testováním 3 dny před ms, na testu byl velmi slabý duch. Druhý den jsem zkoušela citlivější test od Pepina, opět duch, lépe viditelný. Dnes den kdy má dorazit ms a na testu již jasný pozitivní výsledek. Během testování mi dělala i kamarádka test krve na HCG a jasně pozitivní. Kdyby vás zajímalo víc ráda dolozim fotky. Ale dotaz, kdy byste poprvé zašli k lékaři? Nechci to uspěchat, už jednu holčičku mám
Zavolej si a Dr ti řekne kdy to bude nejlepší 😉, ale ještě bych možná chvíli počkala až tam budou aspoň jasné 2 // tohle je zatím spíš dobře viditelný duch
Já bych dr zavolala až 14 dní po vynechání MS. Moje dr teda chce kontrolu co nejdřív, cca 14 dní po zpoždění, aby se případně vyloučilo mimodelozni, asi s tím má špatnou zkušenost.
Jinak testy jsou krásné a gratuluju 🍀💞
@bondie Gratuluju k těhotenství 😉
@klokanka31 moc děkuji, ale prosím nezakriknout, snažili jsme se nějakou chviličku aby nám to vyšlo než půjde malá do školky
Já jsem zjistila těhotenství 16.8. , druhý den jsem volala dr. a jsem objednána na 2.10.pry to dříve nemá smysl. Budu tedy 16 dní po zpožděné menstruaci. Tak jsem to měla i u prvního dítěte. Až tam půjdu měla bych být 6+5tt. Jinak držím palce, ať druhá čárka na testu sílí 😇
Při prvním těhotenství jsem letěla hned v 5tt 😀 U druhého a teď u třetího v 10tt.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
3 dny před MS