Dobrý den, prosím o radu, 11.11 jsem měla slabší menstruaci (skončila 15.11) mám ji pravidelně. Ale už před menstruací jsem měla pocit, že se cítím jinak, bylo mi furt “divně” pak jsem ji dostala, bylo mi stejně a teď mám na těh. testu tohle. A moc se v tom co je ruch a ryska nevyznám. Jenom me furt svědí prsa, jsem nafouklá. A Ryska je ve skutečnosti o něco ruzovejsi než na fotce. Děkuji
Ani jedno tam není
Také nic nevidím 🤷♀️
Když je to blíž tak něco malinko jo , ale jestli je to ryska nebo duch ti asi nepovime to zjistíš až jestli bude sílit nebo ne
Ms byla, na testu na prvni fotce nic, na druhé kdyz se snažím, tak možná něco vidím. Ale nebrala bych jako pozitivní. Za dva dny bych zkusila další. K dr bych nechodila
@lachtanice86 je to ten samy test. Jenom jinak vyfocený.
@lachtanice86 dekuju
@priefi upřímně nevím. Otěhotněla jsem první cyklus po vysazení a nevím jak mám dlouhé přirozené cykly. 🤷 První test je dělaný 29DC a určitě je nemám 28 dní, ale delší. Poslední test není na fotce a je na něm krásná dálnice. Ani v prvním těhotenství jsem neměla silné čárky, až trochu déle a těhotenství bylo v pořádku. Každá máme jinou hladinu HCG.
@priefi ob den. HCG roste 2-3dny. Nicméně nevidím důvod tady rozebírat moje testy a jak jsem testovala. Mělo to jen ukázat tazatelce, že ne vždy to znamená falešný test nebo biochemické těhotenství 🤷 Těhotenství mám potvrzené lékařem a vypadá zatím vše v pořádku, nevidím důvod to pitvat nebo zpochybňovat.
@lucciuu proc si nekoupis obyč papírkový ? Jako jo, něco vidím
@lachtanice86 myslíte, ze ty jsou lepší? Zkusím tedy
@andycr Já take měla přesně takové carky, na pěti testech, a vůbec nic z toho nebylo, tak to nechápu
I tady na tom je slabý dušík , ale měl by sílit daleko víc , ten duch je pořád stejný , řekla bych že to bude buď biochemko nebo nějaká hormonální nerovnováha .
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já bohužel nic nevidím