Duch nebo ryska?

31. říj 2024

Dobrý večer. Je to duch nebo ryska? Nebo si to jen vsugerovávám? Mám problémy s dlouhými cykly, pořád kojím, a teď předpokládám, že ovulace probíhá jen u jednoho vaječníku (tedy ob měsíc). Takže datum poslední menstruace je bezpředmětné (cyklus opravdu rozházený, takže třeba půl roku nepřijde, a pak krvácím x týdnů v kuse) - gynekolog neřeší a dokud budu kojit řešit odmítá. Nicméně jsem dneska večer zkusila test a viděla jsem tohle. Je to ale mamatest, a s ním nemám dobré zkušenosti 🙈

jaja01k
31. říj 2024

To nevypadá jako ryska, podle mě je pozitivní.

nina004
31. říj 2024

Podľa mňa to je duch

vendulis
31. říj 2024

Duch?🙂

lencaa11
1. lis 2024

Je to celkové divní test udělej te test třeba z rosmannu ,lékarny

hennrietta
1. lis 2024

Něco se tam rýsuje, ale může to být i vadný test nebo pak biochemické těhotenství... Osobně bych ho za pozitivní nepovažovala. Zkus zopakovat za pár dní. Klidně stejnou nebo i jinou značku. Mám dobrou zkušenost s testy od Dr. Max, Mammatest a nebo Adiel (jen má málo barviva). Ale netestovala jsem teda nikdy zbytečně dopředu a ukázaly těhotenství spolehlivě.

autor
1. lis 2024

@hennrietta tak vzhledem k tomu, že menstruace byla před x měsíci a jestli nebo kdy byla ovulace netuším, tak těžko říct jestli testuju brzo nebo pozdě nebo úplně zbytečně 🤷 každopádně dneska ráno jsem udělala 3 další testy (jeden mamatest, a dvě značky jiné), a všechny 3 negativní, takže včera spíš zas vadný test.

hennrietta
1. lis 2024

Tak vidíš, problém vyřešen. 😉
Jen jsem psala, že mě nikdy žádný test falešnou čárku neudělal a že jsem jich už několik dělala za těch x let. Asi štěstí.. 🙂

lencaa11
1. lis 2024

Tak tím je to vyřešené byl dívnej celej no

autor
1. lis 2024

@hennrietta já měla před třemi lety pozitivní mamatesty (opravdu dálnice, žádné duchy). Poslední test jsem dělala před odběry krve (podle HCG v krvi jsem vůbec těhotná nebyla, takže nemohlo jít ani o biochemické, tak rychle by HCG z krve nezmizelo), potom po odběrech jsem udělala jiné značky a všechny byly sněhobílé. Takže proto jsem psala o špatné zkušenosti s mamatesty.

goldenova
1. lis 2024

Tak pokud byla menstruace před x měsíci, tak by čárka byla podstatně silnější...🙂 To už bys velmi pravděpodobně měla několik dalších příznaků, včetně bříška🙂

autor
2. lis 2024

@goldenova ovulace nemusí proběhnout týden po menstruaci, naopak ovulace menstruaci předchází, takže mohla být ovulace klidně včera a menstruace přijde za 2 týdny, nebo ještě nemusela být ovulace vůbec, nebo mohla být ovulace před 3 týdny a pak ano, pak by byl test pozitivní. Fakt se u takhle nepravidelných cyklů nedá předpokládat, že ovulace je 14DC 🙂

goldenova
3. lis 2024

Tys psala "před několika měsíci". Asi jsi myslela týdny, ne?

denisa3997
3. lis 2024

Zdravím, chtela bych se zeptat zda má někdo zkušenost s takovymhle výsledkem a zda to jeduch či ryska nebo prostě je to co vidím, jsem 5 dnů před ms tak se chci pro jistotu ujistit.
Poslední zvýšená chuť k jídlu chutě pocity na zvracení časté curani, snažíme se o miminko
tak děkuji za odpověď

autor
3. lis 2024

@goldenova ne, myslela jsem měsíci, ale to proběhla poslední menstruace. Jestli od té doby byla ovulace, která menstruaci PŘEDCHÁZÍ, netuším. Pokud ovulace ještě neproběhla, tak neproběhla ani menstruace (a ani krvácení ze spádu).

lencaa11
3. lis 2024

@denisa3997 chtělo by to lepší foto pokud jsou příznaky od TT test už bude další jasne pozitivní ( zvolila bych jiný test )

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru