Mám 5ty den zpoždění test se mě zdá pozitivní ale není čárka slabá většinou píšete jak musí být stejné. Prosím o Vaše názory a zkušenosti 🙏🙏
Ovulace mohla proběhnout klidne déle, proto carka nemusí byt rovnaká. 😊 zkusila bych za dva dny rano. 🍀
Je to pozitivní.
Hrozně se bojím právě že všude jsme četla jak se každému zobrazí hned silná čárka i ta druhá a já mám v hlavě jen nejistotu proto jsi ráda za každý názor ❤️🙏
@pe90tra jestli nevíš kdy přesně byla ovulace vůbec bych se nestresovala. Udělej další test za dva dny a když bude silnější je to na dobré cestě.
Já u prvniho těhotenství měla dva dny po vynechané MS taky takto slabší a u druhého těhotenství jsem měla tu samou čárku už 5 dní před menstruací 😉
Takže klid, nohy v teple a pokud bude sílit je to cajk.
Já nevím, vždycky jsem používala Mamatest a nikdy mě nezklamal. Já si dělala test 4. den zpoždění a měla jsem tam slaboulinkou čárku tak jako ty. Pak jsem si ho udělala za 5 dní znovu a čárka už krásně zesílila. A teď začínám 9. týden. Tak držím pěsti, ať je to dobré 🙏❤
Holky všem děkuji za podporu ale před chvilku se dostavila menstruace 😢 jak mě to mrzí a je líto si nedokáže nikdo představit. Vypadalo to nadějně po roce snažení 😔
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
nu na 5. den je to slabota, jestli je to Mamatest, zkusila bych jiný test, ted jsou prej nějaké vadné. Kupte si rovnou digi s ukazatelem týdne, tj topovka