Ahoj ženy, včera a dnes ráno jsem testovala z ranní moči. Dnešní čárka mi přijde o malinko viditelnější.Co myslíte?..mám 3 dny do MS. Mám to brát jako pozitivní test?
Příznaky: pobolívání v podbříšku a sem tam cítím vaječník (jako kdyby měla MS přijít) cca už takto 4 dny, minulou sobotu a včera pocit zimnice,slabost,jak kdyby na mě něco lezlo..nic víc..
Jojo urcite pozitivni, ale stale jeste ms muze dorazit..i kdyz uz to nepredpokladam kdyz je carka tak hezky videt.Testujte ob den a uvidíte zda carka sili, nebo zkuste digitální clear blue 🙂...moc držím pesti ;)
Holky děkuji,jsem (snad) těhotná poprvé,tak jsem chtěla slyšet další názor 😊..na víc nám to nejspíš vyšlo už v druhém cyklu,čemuž jsem nevěřila,když jsme se rozhodli,že začnem zkoušet 🍼..ještě bych se zeptala..zavolat gynekologivi a objednat se pro potvrzení bych asi měla až po termínu MS?tedy v mém případě ve čtvrtek,pokud ve středu vynechá?
To vypada hodne nadejne, to uz je hodne silny duch, ale predevsim pozitivni test🙂 Zavolala bych koncem tydne dr. a objednala se, obvykle objednavaji kolem 14 dnu po vynechane ms. At je vse v poradku🙂
Děkuji,udělám to,jak píšete.Co může způsobovat tu bolest v podbříšku?..skoro bych řekla,že to dostanu,ale to už tak čtyři dny a nic(proto jsem si udělala test)..sem tam mě píchne ve vaječníku i..četla jsem,že je to normální,ale stejně by mě zajímalo,co přesně se tam děje a co to pobolívání znamená..😆🤔
Pozitivni, mirnou bolest a pocit, ze to kazdou chvili dostanu jsem mela vzdy na zacatku tehotenstvi.
@nikol67 Určitě ke konci týden zavolej na gyndu, řekni že máš pozitivní TT a do té doby je dělej. Zatim nepůjde nic vidět, ale asi naberou krev na HCG 🙂 U mě nešel vidět ani gestační váček, jen hodně vysoká sliznice, a to jsem měla 14 dnů zpozdění MS. Výsledky krve, se dozvím dnes..
@biedronca příteli sem to sdělila hned jak se objevil první duch..na večeři😊já bych to asi nevydržela😊.na víc mi bylo až do včerejška chvílema fakt blivno a ležela sem..a ty bolesti břicha občas dost cítím,tak proč před ním hrát,že mi nic neni,chutě já mám právě celoročně a teď právě spíš nechuť k jídlu..dnes bolesti mírnější a přes den žádná nevolnost,tak sem vyrazila jen tak z lehka do fitka..to máš super,že ti nic není..ale ono to ještě může vše přijít a začneš si to hezky vychutnávat se vším všudy 😂👌
@nikol67 mela jsem to uplne stejne ;) povedlo se nam snad na prvni pokus, uprimne jsem to moc necekala..max.po 10 dnech "po nasem pokusu" jsem si rikala, ze je neco spatne a ze jsem si to asi jen vsugerovala a nechtela tomu moc verit..bylo mi spatne, vse mi padalo z rukou, motala se mi hlava, celkove slaba..mno, po dalsich trech dnech jsem sla na odber hcg a uz se ukazalo pozitivni..tehu testy potom taky a to mi do MS zbyval jeste skoro tyden a vzdy jsem to mivala pravidelne..takze je to klidne mozne ;) a bud rada, me ty nevolnosti zatim neopustily, zoufalost :( :( :(
@nikol67 presne tak, dali jsme si s manzelem na takovy nenasilny pokusy pul roku az rok..a ze to nebudeme nikomu rikat a uvidime 🙂 mno, tak jsme hned videli :D :D kazdy mne strasil, ze to nepujde uz jen tak (je mi 29) a ze musime delat tohle a tamto..tak nas tedy velmi prekvapilo, jak se to povedlo..jsem ted v pulce 11.tydne a vicemene od 24.11.jsem dost vyrizena, unavena, poblinkana, atd. :D takze jsme to takhle uz dal nedokazali utajit..
@nikol67 a boli te bricho, jako bys to mela dostat? Mne bolelo teda hrozne, vzdycky jsem bolesti zahanela praskama, ale rekla jsem si rekla, ze v tehu zadny, takze to byly tri dny krece, zacala se mi roztahovat a pnout deloha..pak tohle nejak vymizelo..porad se mi obracel zaludek, jidlo byl muj uhlavni nepritel, musela jsem kvuli tomu dokonce prepinat i reklamy, vsude maso, apod. :D takze z donuceni jen suchy rohliky-spatne z hladu, spatne, kdyz jsem se najedla :( zacarovany kruh.. urcite se zvedej pomalu, mne se vzdy tocila hlava, nekdy az na omdleni, do toho se mi prevratilo jeste vsechno v brise-a to mam doted..takze radsi sedim a zadny prudky pohyby.. preju ti jen to nej 🙂 at jsi hlavne i psychicky
v pohode, jsem chtela dopsat 🙂 🙂
@nikol67
@galikl asi se neptas mne, ale kdyz uz tu jsem :D jen pocitem, nejdriv hlavne rano..nekdy to zmizelo za chvilku, nekdy to trvalo treba i dve hodiny :( a potom postupne z rana se to stalo mym celodennim, hlavne tedy vecernim a nocnim nepritelem :( jinak hlava mne nebolela, coz se teda divim..
@pavicka Jeee, myslela sem ale že se ptám tebe :D ..každopádně děkuji za odpověď...já totiž ty pocity taky takto mívám, někdy ráno, normálně bych bez snídaně neodešla a třeba dnes jsem byla ráda že sem snědla pulku chleba, někdy když mám hlad, někdy naopak po určitým jídle (zelenina) ...ale zatím je to vždy jen pocit. A teda hrozně často mi je zima :D ..doma máme 27 a já jsem v dece že je mi zima :D
@galikl 🙂 🙂 🙂 ja treba i v noci jim piskoty nebo kousky rohliku-uz je nenavidim :D ani nevim, jestli se budim hlady nebo z ceho ze je mi spatne..tak pro klid duse vzdycky neco sezobnu..a myslim, ze cekam asi zabu, porad mi v brise zblunka a jakoze to jidlo travi, ale je to hrozne nahlas :D mne jednou neudelala dobre paprika..ty blaho, to byly fofry na wc, takze tu uz si jako teda nedam :D u mne se strida zimnice a navaly horka :D :D jinak je to normalni, jak jsem se docetla, ma to hodne holek..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nikol67 rozhodně pozitivní 😊 potichu gratuluji 🍀