Duch nebo mam halucinace. Vidíte tam něco?

tervanova
8. kvě 2020

Neberu antikoncepci, o miminko se nesnažíme. Test jsem si dělala před hodinkou z večerní moči protože jsem byla opět celý den unavená, hladová a nepříjemná na partnera. Vidíte tam také mini ducha nebo mám halucinace ? 🙂
Test je z drogerie Rossman od značky intimed.

terka80
8. kvě 2020

@tervanova to spis vypada jak riska 🤔 Kolik dni meskas?

saarunka
Autor odpověď smazal
Zobraz
janisek13
8. kvě 2020

Taky vidím 🙂

tervanova
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
tervanova
autor
8. kvě 2020

@terka80 Já se právě nevyznám v tom, jaký je rozdíl mezi duchem a ryskou. 🙄 Nemeškám, mám to dostat za 10 dní až 😀

jjasmina
8. kvě 2020

Mě třeba tenhle test házel falešné duchy, stejně jako Intimed z DM, takže jsem testům z drogerie přestala věřit

lachtanice86
8. kvě 2020

Ryska a ms za 10dnu? Tak to je test k ničemu

saarunka
Autor odpověď smazal
Zobraz
verionka
8. kvě 2020

A když se nesnazite o miminko, proč si děláš test 10 dní před MS?

tervanova
autor
8. kvě 2020

@verionka Neberu antikoncepci kvůli zdravotnímu stavu a měla jsem příznaky podobné jako už při prvním těhotenství, které bohužel nevyšlo.

sudylichozrout
8. kvě 2020

@tervanova jestli mas 10 dnu do menstruace, tak nemuzes mit na testu ducha. Ryska to neni, je to skutecne duch, takze se ti nejspis posunula ovulace a byla driv nez sis myslela. A menstruace by kvuli tomu mela dorazit, pokud dorazi, take driv. Pockej tyden a testuj znovu. Drive ne, nema to cenu.

herbinaaa
9. kvě 2020

10 dní do menstruace je ještě brzo dělat test. Zkus si ho udělat v den, kdy to máš dostat a nedostaneš. Takhle brzo je to opravdu zbytečné a akorát se moc stresuješ.

jasmina1992
17. kvě 2020

@tervanova Dobrý den, jak jste dopadla z dalším testováním? Mám. Úplně stejný test a nevím či to je ryska nebo duch 😐

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru