Zdravím maminky, poslední má byl 24.1 nikdy jsem nehlidala cykly jenom vím že ke konci měsíce to vždy dostanu. Nedalo mě to a udělala jsem test. Můžu to brát jako druhou čárku a doufat že má už nepřijde?
První fotka je focená hned,druhá asi po 5 minutách.
Ahoj na prvni fotce krasny, druha vypadá spis jak ryska ja mma s pepino testy spatne zkusenosti hodne falešných čárek mi udelal 🥲
@lidija1234 něco tam ale pro svůj klid koupit jiný typ testu Dr max ,Benu ,Rosmann ,Action ,....
Ahojky ,já to měla podobně a jak píšou holky zkus za dva dny měla by zesílit,ale za mě ji tam taky vidím 😉🤗
@lentilka000 myslíte že by udělal takovou falešnou čárku ? Zkusím koupit i jiné testy a uvidíme 🙏
@lidija1234 ja to uz bohuzel smazala ale mela jsem test s čárkou jeste silnější a bylo to falešné…
@lentilka000 aha tak já koupím jiné, to jsem zvědavá nejradši bych testovala ještě dneska ale ráno je to asi lepší že
@lidija1234 ja jelikoz v noci jdu tak 4x curat a hodne piju tak vždy mam silnější testy az odpoledne nebo v podvečer. Staci kdyz nebudes chvilku pit aby jsi mela koncentrovanou moč trosku vic. Drzim moc palce 🤞🏼 Ja dnes 12 dpo bohuzel bílo 😭
Jako a ted kdyz koukam je fakt krásné ruzova ta čárka, ja byt tebou vezmu papirkovy u digitální a kdyz vyjde pekne nebala bych se udelat u digitální
Normwkni pozitivní test 🙈🙏nevím proč tu někdo puse o duchach a ryskach… navíc k testu mas návod ☺️ to jak tehu dopadne ti neřekne nikdo Ake těhotná pro tuto chvíli jsi.
@lentilka000 a proč myslíte ze jste nebyla těhotná nebo ze jste třeba neměla cystu atd?? Proč hned všichni vidíte falešné testy? Až 30% těhotenství odejde normwkbe s nebses a bez testování pokud žena není senzitivni a nehlida příznaky o tom ani neví. Mohla jste mít biochemické těhotenství. Paní má normwlne pozitivní test
@europa00 je to možné, ja mela na pepinu uz tak 5x slabou čárku tak proto v nej uz nemam důvěru. Myslim, ze na trhu jsou kvalitnější testy.
Já bych normálně testovala až v březnu až bych měla jistotu že meskam tím že nevím kdy přesně mám mít ms ale jdu dneska k zubaři a bude mě dělat rentgen zubů a vždy se ptá na těhotenství tak jsem to zkusila už dnes. Jako vidím hezkou čárku,zkusím pro jistotu i jiné testy a jinak budí doufat že ms už nedorazí 🙏
Tohle je hezky pozitivní test 😊
Wauuu gratuluji !!!! Za mě jsi určitě těhotná 🤰
Měla jsem to úplně stejně pošlu ti fotku
Teď jsem 9+3 ,takže hodně štěstí budoucí maminko 😘👍🤗
@evellin123 já tomu pořád nemohu uvěřit 🙈sex byl 3-4 dny před ovu a jedinej tenhle měsíc 😂takže jsem tomu moc šancí nedává 🤭a nejednou dvě čárky 😱
@lidija1234 to je právě ono,že to přijde když to člověk nejméně čeká o to je to krásnější 🤗☺️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lidija1234 vekmi hezká čárka 🙂 testuj za 2 dny