Zdravím včera jsem si udělala test a vyšel mi tak že jsem sama nevěděla co si o tom mám myslet tak jsem si dneska udělala další dva a vyšli úplně stejně tak se chci zeptat zda si myslíte že to je duch a nebo pozitivní test.
Předem děkuji za odpověď ☺️
Teda chcela som napísať duch alebo ryska 😂
@stelka23 zkus si udělat ještě jeden/ dva testy pokud budeš těhotná tak by ta druhá čárka měla být potom více vidět a potom dej vědět držím palečky ☺️💪🏻
@dominika1008 Vypadá to na pozitivní test 🍀
@klokanka31 super děkuji ☺️
@dominika1008 ďakujem za odpoveď skúsim zajtra ráno a hneď dávam vedieť 😊
@dominika1008 tyto testy dělají duchy teď každé druhé ženě tak zajít do lékárny Dr max ,Benu a udelat jejich test jsou nespolehlivější je to tu každý den teď bych to brala z rezervou ☘️☘️
Testovala bych dal jen tím zeleným....a ten mi přijde už jako pozitivní...hodně štěstí přeji 🍀
@mionella děkuji ☺️ dneska jsem zkoušela a toto je výsledek co si o tom myslíte ? 🔥
@dominika1008 jsi těhotná 🙂
@dominika1008 myslím si že je to jasné😃 gratuluji moc❤️🤗🍀
@dominika1008 👍🤰
@mionella moc děkuju ❤️☺️ Teď už jenom navštívit doktorku a doufat 🙏🏻🔥
@dominika1008 Držím pěsti ! ! !✊️🤗🍀💖
@mionella děkuju dneska se dozvím výsledek tak dám vědět ☺️🔥❤️
@mionella tak bohužel jsem potratila 😔😭🥺
@dominika1008 🥺🥺 to mě moc mrzi povede se zachvyli znovu ☘️☘️
@dominika1008 tak to je mi moc líto 😔😔😔🍀
@dominika1008 Taky mě to moc mrzí ale neztrácej naději 🍀 třeba se hned povede znova 🍀
@klokanka31 všem moc děkuju za podporu ☺️ budeme se dal snažit a snad to příště už vyjde 💪🏻🔥
@dominika1008 Říká se že po potratu je dobře pohnojeno a povede se to hned znova...já jsem živým důkazem, po potratu jsem otěhotněla hned další měsíc a teď mi tu spí dvouletá princezna 😊 Přeju ti ať ti to taky vyjde 🍀🍀
@dominika1008 přesně tak... máš to teď pohnojeno tak držím pěsti at to hned následující cyklus klapne✊️❤️🍀🤗
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@dominika1008 ahoj ja riešim momentálne niečo podobné, ibaže ja neviem ci je to duch alebo ciarka .
Každopádne tvoj vyzerá ako pekne pozitivny test❤. Ja to mam očosi problematickejsie 🤣🤣. Prikladám foto, uvítam aj tvoj názor ďakujem 😁