Duch nebo blouzním? 😞

jajajungmannova
14. zář 2021

Ahoj . Prosím o váš názor. S manželem se snazime o Mimi a já už asi blouzním ale vidíte tam tu druhou cárku také?

veritanas
14. zář 2021

Vždyť je úplně jasně vidět...

marselina
14. zář 2021

@jajajungmannova je tam☺️

jajajungmannova
autor
14. zář 2021

@marselina tak nejsem blázen 😍😍😍😍 jupiiii
Moc moc děkuji

izzylka
14. zář 2021

@jajajungmannova 🙈 jako vážně ? Kdyby tam byl dušík, tak neřeknu, ale tohle je snad jasné ne?

nikjean
14. zář 2021

Doporučuju zajít k očnímu.

alilali
14. zář 2021

To není duch, ale čárka. Gratuluji.

dianemash
14. zář 2021

@jajajungmannova nestačím se divit, co tu jsou některý ženský schopný napsat 😏 Naprosto chápu tvůj dotaz a radost, čárka je krásně vidět, tak gratuluju a přeju hodně štěstí ☺

agneska7
14. zář 2021

Jestli se chceš chlubit tak ze sebe nemusíš dělat slepou , ale stačí napsat nejspíš se zadařilo hurá 👌

jajajungmannova
autor
14. zář 2021

@alilali děkuji

jajajungmannova
autor
14. zář 2021

@dianemash preste jak píšeš.. lidí jsou zlý. Moc děkuji.

nikjean
14. zář 2021

@jajajungmannova Lidi nejsou zlý, ale upřímný. Těch dotazů je na tohle téma už tisícero. Chápu, že máš radost a chceš se pochlubit, což ti ze srdce přeji, ale opravdu je nutné ptát se na to, zda je vidět druhá čárka? Když je evidentní, že tam opravdu je?

@dianemash Sama sis odpověděla, že čárka jde krásně vidět, tak na co takový dotaz?

dianemash
14. zář 2021

@nikjean a proč ne? 😊 Nějak ti ten dotaz překáží? Dokážu se vžít do tazatelky, když si děláš X testů každej měsíc a opravdu si přeješ tam tu čárku vidět, tak jsi prostě nejistá. Fakt nechápu, kde se ve vás bere ta zloba ženský 😊

klokanka31
14. zář 2021

@jajajungmannova Je tam gratuluju 🍀

klokanka31
14. zář 2021

Já prostě nepochopím, když to některé tak se*e, proč tu diskuzi prostě rozklikávají? Fakt je hnusný ponižovat šťastné ženy, které se právě dozvěděly že čekají vytoužené mimi.

agneska7
14. zář 2021

@dianemash hele my jsme se snažily 3 roky ,3 roky během kterých jsem si udělala milion testu , a když tam byla slabá čárka tak jsem ji prostě viděla , tohle prostě není o tom že jsme zle nejsme jen je ten dotaz naprosto zbytečný stačilo napsat konečně se zadařilo i tak by tazatelka dostala gratulace , vždyť my jí to přejeme a je v pořádku že se chce pochlubit jen ze sebe nemusí zbytečně dělat slepou toď vše

dianemash
14. zář 2021

@agneska7 jezisi a proc se vas to tak dotyka, i kdyby ze sebe hloupou opravdu delala? Jak to tady vlastne chodí? Rozkliknete si dotaz, kterej vam vadi, proctete pod nim diskuzi a pak napisete kyselej komentar? K cemu ze to je? 😃 Jeste zbytecnejsi, nez ty dotazy 😊

agneska7
14. zář 2021

@dianemash ne, rozkliknu abych poradila , a nakonec je z toho takový nesmysl , ale já jako ta moudřejší ustoupim 🤣🤣a nebudu se tu hašteřit o pohledu na věc tak čao 😘

natysnovec
14. zář 2021

@jajajungmannova je krasna...gratuluji🥰

jajajungmannova
autor
14. zář 2021

@dianemash očividně jsem rozpoutala hádku 🙉 paní asi ví úplně vše.

jajajungmannova
autor
14. zář 2021

@agneska7 kdybych se potřebovala chlubit tak věřte, že diskuzi napíšu úplně jinak!! Slepá také nejsem! A pokud s mým dotazem máte problém tak proč tedy komentujete...

andelka33
14. zář 2021

@jajajungmannova gratulka 🙂

sudylichozrout
14. zář 2021

@jajajungmannova Tak proc jsi tedy tu debatu zakladala? Hmm? 😉

agneska7
15. zář 2021

@jajajungmannova no a co je teda záměrem diskuse??

eellushka
15. zář 2021

@jajajungmannova to je krásná čárka 😍

terrik
16. zář 2021

@jajajungmannova Také vidím druhou čárku, přeji ať ti to vyjde 🙂 A místní slípky ignoruj, ony za to nemůžou 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru