Duch na TT a špinění. Je šance?

5. únor 2022

Ahoj holky, nikdy jsem nic takového neřešila….
Dnes jsem ASI 10dpo (minule úterý pozitivní ovulacni test, čtvrtek na to u dr prý už mohlo být po ovulaci 🤔), dneska po ránu na wc už spineni - hnědé, říkala jsem si ze MS dříve (čekám první po porodu, tak nepředpokládám pravidelnost), no ale udělala jsem si test…. Prikladam fotky - druhá čárka nabehla hned, další foto je po zaschnutí 🤷‍♀️🤔😳 Takže je šance? To spineni se mi nezná malé… 🤔
Děkuji moc 🙏

klokanka31
5. únor 2022

Já když hnědě špinila tak to bylo mimoděložní...

vendelinka08
5. únor 2022

Špinění být může, na začátku těhotenství. Nesmi to být krvácení. Uvidíš sama, jak to nakonec bude. Asi ti nikdo neřekne, jestli to bude dobré nebo ne. Každá jsme jiná. Takže to vypadá na těhotenství a preji mnoho štěstí.

autor
5. únor 2022

Dekuju holky, tak uvidím, co bude dal…. 🙏

barunkiss
5. únor 2022

Po pozitivním testu, týden zmeškané MS jsem špinila hnědě s přestávkami dva týdny. Nijak silně, prostě vždycky něco malinko třeba 2x za den. Potom jsem sice měla hematom tak jsem krvácela více, ale kdyby se neobjevil, tak si myslím, že by to spineni bylo než problému. Tak i tak mám z toho doma roční holčičku 🥰

lidija1234
5. únor 2022

Já spinila do začátku druhého trimestru a teď mi v postýlce leží 4 měsíční chlapeček 🍀 držím palce a hlavně se nestresovat 😊

autor
6. únor 2022

Dekuju holky 🤗 jako bonus mám také PCR test od včera pozitini, tak uvidíme, co se bude dít…. 🙏

lenka27
7. únor 2022

já špinila hnědě skoro celý první trimestr, takže to může být stejný problém. Držím palce 🙏

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru