Ahoj holky, vidite neco, prosim, nebo me sali zrak? Diky
@majaaa82 zkus to z ranní moči
@majaaa82 Jasan, já jsem řádný lovec duchů. Je vidět celkem pěkně... Jedná se o BENU test? Tento test se dá rozložit a zase složit.Zkus to a vyfoť tak... Myslím si, že to plastové sklíčko ubírá na efektu. Navíc po zaschnutí vypadají testíky ještě lépe. Uvidíš cca za hodinku 🙂 Moc a moc držím pěsti. Také jsem v očekávání, ale mám ještě moóóóć času na testování... ET byl včera...
taky vidim 😵 😵
já bohužel nic nevidím 😖. ale jak psaly holky, zkus z ranní moči. držím pěsti!
@monyna83 no u me dobry.. tehu teda zatim furt nic... ale 24.3 jdu na car zkusim si nechat predepsat clostik... no a ted bylinkuju a vse mozny do sebe laduju ale uz me to nebavi... trva to nejak dlouho... takze si rikam ze jak vse doberu uz nic objednavat nebudu.. dam si pauzu.. a co u tebe? taky na tebe obcas nakouknu 😵 😵
@luciebx Tak to je ale za pár, Luci... Tak to se budeme vzájemně podporovat 🙂. A jsi v Čechách?
Já tedy nic, krom listovky a vitamínů v ovoci, nedlabu. Jsem teď po 3.IVF, včera byl ET. Takže v očekávání. Nechala jsem zavést 2 áčkový embryjka, v pondělí budu volat, jestli budou i mrazáčci. To by bylo prvně 😉 .
to je roztomilý 🙂 lovení duchů, test v každém úhlu pod všemi možnými světelnými zdroji :D :D něco tam je, zítra už tam bude určitě čára jako hrom! Zkus ten obyč mamatest v té růžové krabičce, jak jsou dva..Mně tento ukázal ducha, ten obyč asi za hodinu nepřehlédnutelnou čáru 😉
@luciebx Holka, ale tentokrát nějaká horma OHSS a nic moc, teda... Měla jsem 31 folikulů, jsem jak balón... Z té hezké a krásně štíhlé holčiny se pomalu stává pěkně macatá mamina... Když jsem začalas IVF, měla jsem 58 kg a teď mám 70 😒 ☹ . Ty hormony mi fakt dávají na prdel. Ale víc dlouhý protokol, než krátký...
Ještě chvililinku vydrž a za pár dní už simulka, to je pak, coby dup 🙂 Včera ET a já už nemůžu vydržet... 😀
@luciebx folikulů bylo 31, vajíček 18, použitelných 14, na ICSI zralých 10. Do druhého dne se dobře vyvíjecích 7, den transferu 6, z toho mi zavedli 2 krásný a zbytek je na PK a v pondělí verdikt, zda něco na virtifikaci. Snad ano, moc doufám. Jinak más recht, čekám skoro 7let. Minule už to bylo napůl, tentokrát to klapne.
oc ti děkuju a samosebou Ti přeju to samé... 😉 😉 😉
Holky, bojim se zitra testovat, co kdyz to bude negativni?
Ja ho tam taky vidim a to jsem poradny slepon😉Tak drzim palce,at se z toho vyklube poradna dalnice...
Ale urcite dalsi udelej z ranni moci a par dni vydrz,podobni dusici by te akorat stresovaly,dej tomu cas,at vidis jasne 😉
Hoj ještě jednou. Sic po limitu, ale teď už je na tom testu regulérní čárka... I z dálky viditelná...
Hoj, tak asi nic. Dnešní test negativní a začala jsem špinit. Takže buďto opět falešná pozitivita, nebo biochem.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
No nevím,nejsem si jistá.Na prvním možná něco malilinkatého vidím,na druhém snímku už ne.Pokud těhu jsi tak hodně čerstvě.Kdy má dorazit ms? 🙂