Zdravím,
Mám trochu prekérku:
1) Nemám pravidelnou MS (ani jsem nikdy neměla), ale pravidelně přijde někdy na konci měsíce, každý měsíc 😂
2) jsem asi týden po covidu (2-3 týdny od nakažení), takže veškeré vedlejší příznaky jako únava a změna čichu, chuti je přisouditelná covidu.
Pokud by to nebyla falešná čárka, tak je to cca 11-12 dní. Test je Sluníčko z DM(tuším, nějaká drogerie).
Co myslíte?
@kolibrik123 je to slaba čárka chtělo by to dál testovat
@kolibrik123 Vypadá hezky,ale měla jsem i na něm i silnější a těhotná jsem nebyla.....
@kolibrik123 slunicko je profláknuté tim, že dělá falešné duchy, tak ti poradím ať zkusíš spíše jinou značku.
@kolibrik123 za mě krásný duch, měla jsem ještě slabší a těhotná jsem byla, každý den sílily ☺️ tak dej vědět
@kolibrik123 ten druhý je test je silnější třeba to vyšlo ☘️☘️
@kolibrik123 hele tak tady bych už to teda nebrala, ze je nespolehlivý. Silí krásně ❤️.
Sluníčko je profláknuté duchy, tohle je už, ale krásná čárka..🍀🤞
@kolibrik123 já myslím, že je to tam, to už je krásná čárka 🍀
@kolibrik123 no, já myslím, ze se trošku a potichu můžeš radovat 😍 za dva dny, bude čárka stoprocentně silnější.🍀😍
Tak tady bych se falešňáku fakt nebála, to je jasně pozitivní test 👍😉 vsadím boty, že pozítří už to bude dálnička 😄
@kolibrik123 prý po vysazení antikoncepce, je bouřlivá ovulace, takze ses trefila asi. :D
@kolibrik123 to přijde brzo😂.
@kolibrik123 jak si dopadla?
@pajasala tak jsem si ještě udělala test ve středu a ta testovací čárka se zjevila dřív než ta kontrolní, takže se z toho asi nevyvleču 😂
jinak jsem v návalu paniky smazala svoje příspěvky s logikou "když to smažu, tak se to neděje a nemusím to řešit", za což se omlouvám
@kolibrik123 tak moc gratuluji👏
@pajasala moc děkuji, pořád je to takové nereálné a i ve svých 34 letech se cítím, jak kdybych byla za školou a měla se přiznat rodičům 🙄
@kolibrik123 tak jestli to je neplánované, tak k tobě ta malá dušička moc chce 😀
@miia90 no ne tak úplně neplanované, řekli jsme si, že tomu dáme volný průběh a až to bude trvat moc dlouho, tak to začneme řešit, počítat, atd… no a ono hned šup a bylo to 😂
Tak dnes potvrzeno, ♥️ bije, za dva týdny mám naklusat znova 👍
@kolibrik123 .. gratuluju, to jen krásná zpráva 🙂
@kolibrik123 gratuluji ♥️
@kolibrik123 gratuluji
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Za mě už duch ud lala bych další zítra ráno, když bude sílít je to těhotenství